Solar aanwezig op Building Holland

event 36 2018    ·    19 februari, 2018

Kom je ook naar Building Holland van 17 tot en met 19 april in de Rai in Amsterdam? Building Holland is het innovatie event voor de bouw en vastgoed. Ontdek de innovaties en vele andere trends en ontwikkelingen op het gebied van Smart Building, Energie en Renovatie voor jouw bedrijf.

Building Holland is een beurs waar veel te zien en te beleven valt. Er worden diverse lezingen en workshops verzorgd die het bezoeken waard zijn. Met een bezoek aan deze beurs doe je inspiratie op voor jouw organisatie.

Bezoek de Solar stand 12.065!
Solar is ook aanwezig op de beurs. Wij kennen de ontwikkelingen in de sector en bieden intelligente oplossingen voor nieuwe technologieën, efficiënter werken, duurzaamheid en de juiste keuze voor producten en toepassingen. Met medewerking van leveranciers en klanten, tonen wij onze sourcing en services oplossingen die absoluut een bezoek waard zijn. Nieuwsgierig? Kom dan langs op onze stand! 

Kaarten bestellen

De beurs is van 17 tot en met 19 april 2018 geopend van 10.00 – 18.00 uur in de Rai in Amsterdam Klik op onderstaande link om jouw gratis entreebewijzen te bestellen.

Kaarten bestellen

building-holland

Win Win

Maak kennis met onze services, laat op de beurs je visitekaartje achter bij onze stand en misschien win jij wel een EPA-U of BENG adviesrapport!

building-holland