Op de elektrische tour met Minnesma & Solar!

Nieuws 44 2018    ยท    3 juli, 2018

Op de elektrische tour met Minnesma & Solar!

In Friesland is de 11 wegentocht van start gegaan! Twee weken feest zonder een druppel benzine! Hiermee komt de droom van de Friese jeugd tot een groenere provincie een stukje dichterbij. Want van 1 t/m 14 juli 2018 reizen in Fryslân alle mensen met duurzame vervoermiddelen. Vanaf de provinciegrenzen zullen elektrische auto’s en taxi’s, deelauto’s, groengasbussen, segways, ligfietsen, elektrische boten en andere bijzondere voertuigen het verkeersbeeld bepalen.

Solar draagt haar steentje bij!

Solar heeft samen met Technisch bedrijf W. Minnesma uit Oudehaske de handen ineengeslagen om bij te dragen aan dit mooie initiatief. Minnesma heeft besloten de fietsers die letterlijk hun deur voorbij fietsen te voorzien van groene stroom en heeft een oplaadpunt verzorgd voor het opladen van elektrische fietsen. Solar ondersteunde graag door het sponsoren van de omvormer van de PV installatie.

Wil je meer weten? NPO2 zendt elke avond na Nieuwsuur een rapportage uit van een duurzame samenwerking in Friesland en omliggende provincies.


Klik op de flyer om het programma te bekijken!