Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Assortiment & Concepten

Assortiment

Productgroepen

Bekijk ons assortiment

thermrad

Thermrad biedt al 25 jaar installatiegemak en is een begrip als het gaat om comfort, kwaliteit en technisch vernuft. De radiatoren en vloerverwarmingssystemen hebben een bijzonder gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Thermrad combineert degelijk met design, zodat de radiatoren kunnen bijdragen aan de sfeer en stijl in uw interieur.

Ga naar de Thermrad website

Lees meer over onze Solar Concepten

Eltechna

paneelbouw

Lees meer over Eltechna

Deze merken bieden wij exclusief

Steinberg, badkamercultuur in optima forma

Steinberg is een fabrikant die moderne, luxe kranen en accessoires vervaardigd. Daarbij wordt goed gekeken naar toekomstige trends in architectuur die design en visie in de badkamer mogelijk maken. Alle producten zijn ontworpen uit hoogwaardige materialen, zoals solid-verchroomd messing en matglas. Steinberg is een betrouwbaar merk met innovatieve producten en een vanzelfsprekende service.

Ga naar de Steinberg website
Hüppe Express, shower and soul

Als specialist voor doucheschermen en systeemoplossingen zet Hüppe consequent in op kwaliteit en individualiteit. Met Hüppe Express hebben wij een aantal series van deze topfabrikant exclusief in ons assortiment voor de Nederlandse markt. Kies voor Huppe en je kunt op innovatieve techniek en meer dan 120 jaar ondernemingsgeschiedenis vertrouwen.

Ga naar Hüppe website
Catalano dé combinatie van design en innovatie

Innovatief, technologisch vooruitstrevend en met respect voor mens en milieu. Dat zijn de waardes van Catalano en daarmee profileert deze Italiaanse fabrikant van hoogwaardige keramische badkamer producten zich sinds 1967. Dagelijks wordt er nabij Rome met veel passie gewerkt aan bijzondere producten met opvallende design kenmerken en minder opvallende slimme technologieën.

Ga naar de Catalano website