Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Eltechna paneelbouw

Eltechna is een paneelbouwbedrijf en beschikt over een werkplaats waar schakelverdeelinrichtingen worden ontworpen en gefabriceerd. Al jaren kun je bij ons terecht om voor schakelpanelen onder de vereiste IEC-normen en KEMA-licenties te assembleren. Onze producten vind je in utiliteitsgebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, kantoren etc. We verlenen daarnaast service en onderhoud aan de eindgebruikers.

We bouwen onder licentie voor drie grote fabrikanten; Schneider, Eaton en Hager. Als installateur kun je bij ons terecht voor een onderverdeler van 40 Ampère tot een hoofdverdeler van 6300 Ampère. Daarnaast programmeren wij KNX installaties inclusief touch screens met alles erop en eraan. Ook verzorgen we ‘net naar nood’ sturingen.

Klik hier voor meer informatie over Eltechna

Onze services

  • Wij garanderen een scherpe prijs
  • Levertijden zijn voor ons alles bepalend
  • Paneelbouw is een vak apart, daarom denken wij met je mee tijdens de engineering
  • Kastaanzichten kunnen na revisie digitaal toegestuurd worden
  • Kabelberekeningen? Wij kunnen je van dienst zijn
  • Aanpassingen ter plaatse of een storing, onze servicemedewerker staat voor je klaar
Bekijk hier onze projecten

'Het is maatwerk, elke keer weer'

Eltechna is gevestigd in Amersfoort en Sneek en heeft 32 mensen in dienst. Het bedrijf is een dochter van Solar maar altijd in een aparte BV ondergebracht gebleven. Van Gent: ‘Panelenbouw sluit weliswaar perfect aan op de werkzaamheden van Solar zelf en onze opdrachtgevers zijn Solars klanten, maar is een dusdanig specialisme dat een eigen aanpak gewenst is.’ Die aanpak is net als die van Solar klantgericht. 

eltechna

Bekijk hier de gehele case

Nieuw OZG ziekenhuis gebouwd op creativiteit en vakmanschap

Ommelander Ziekenhuis Groep is begin 2016 gestart met de bouw van een nieuw ziekenhuis. Hoofdaannemer is Dura Vermeer en Kropman Installatietechniek is verantwoordelijk voor de totale installatietechniek. Hiervoor werkt zij nauw samen met Harwig Installatiegroep en Schneider Electric. Dankzij jarenlange contacten met deze bedrijven werd Eltechna gevraagd om de hoofd- en onderverdelers te leveren. Guus Imming (Schneider Electric): ‘Eltechna is Master Paneelbouwer en daar zijn er maar drie van in Nederland. Zij weten alles van onze producten, zijn creatief, denken mee en verzinnen slimme oplossingen en technische concepten.’

OMG

Bekijk hier de gehele case