Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar PV

Nieuwe marktkansen doen zich voor!

De technologie is volwassen. De producten zijn betaalbaar geworden en met het huidige niveau van de energieprijzen zijn veel consumenten nu extra geïnteresseerd in duurzame energie. Met name de interesse in fotovoltaïsche zonnestroom, ook wel PV-panelen genoemd, is enorm. Dit bijkt wel uit recente onderzoeken: maar liefst 9 van de 10 Nederlanders wil meer zonnepanelen in Nederland (bron: onderzoek van Motivaction in opdracht van Natuur & Milieu) en ruim 60% van de huiseigenaren heeft concrete interesse in PV-panelen op het eigen dak (bron: onderzoek USP Marketing Consultancy in opdracht van Uneto VNI). Deze marktkansen vragen om toekomstgerichte energie-oplossingen en producten met de service en ondersteuning zoals je van Solar gewend bent.

Wij maken een expert van jou

Solar maakt het je nu heel gemakkelijk door compleet samengestelde PV-systemen (Solar-PV) aan te bieden. We kunnen je als installateur ondersteunen door middel van opleiding en verkoopondersteuning. Dit alles zal je nieuwe zakelijke mogelijkheden bieden in een snel groeiende markt.

Bekijk ons opleidingsaanbod
Scholencomplex blij met vernieuwing PV-panelen

In samenwerking met ETB en Greenwhat hebben we een scholencomplex in Zoetermeer na de vervanging van hun daken kunnen voorzien van mooie nieuwe PV-panelen. Onze New Energy specialist heeft een plan van aanpak opgesteld en het project gecoördineerd waarbij we flexibel konden inspelen op de wensen van de installateur en klant.

Lees meer

Wij zijn voor onze installateur een duurzame energiepartner en ondersteunen in

  • Projectbegeleiding
  • Opnames
  • Calculaties
  • Aanvragen SDE+ subsidie
  • Geven van PV trainingen via Solar School
Bel 088 765 2765 of mail naar solarpv@solarnederland.nl