De beste koop voor je meest gebruikte installatiematerialen

Solar Plus biedt je kwalitatief hoogwaardige producten die goedkoper zijn dan vergelijkbare A-merken. De producten direct leverbaar vanuit onze landelijke magazijnen en regionale service centers. Een breed assortiment van veelgebruikt materiaal in elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek, afgestemd op jouw behoefte.

Koop direct

Solar Plus, je dagelijkse materialen snel en gemakkelijk

Als technische groothandel bieden we je met ons geselecteerde Solar Plus assortiment de meest gebruikte installatiematerialen die dagelijks beschikbaar zijn zoals - kabels, verlichting, knelfittingen, bevestigingsmateriaal en meer. Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten binnen de productgroepen elektra, sanitair, verwarming en klimaatbeheersing.
Solar Plus producten zijn goedkoper dan vergelijkbare A-merken en direct uit voorraad leverbaar uit onze magazijnen en service centers.

Nog geen klant? Meld je eenvoudig aan!

Een breed assortiment materialen

Solar Plus levert je de beste kwaliteit en de meest gebruikte artikelen in jouw dagelijkse behoeften. Je kunt er als klant altijd op vertrouwen dat Solar Plus het nieuwste en meest actuele assortiment aanbiedt van A-merk kwaliteit. Het assortiment wordt voortdurend ontwikkeld en uitgebreid, kent een concurrerende prijs en is direct uit voorraad leverbaar. Kortom Solar plus is je beste koop! 

Koop direct

Klantcase Oosterhoff-Poolen

oosterhoff-poolen

Lees meer