Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

CAMPAGNE VOORJAAR 2022 | 18 APRIL - 15 MEI 2022

Nieuw seizoen, nieuwe keuzes

Nieuwe projecten in nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. En wij maken het je graag makkelijk. Met een nu nog ruimer assortiment hebben wij de juiste artikelen en hulpmiddelen voor elk (ver)bouw- en installatieproject. Van klein tot complex. Voor binnen én buiten. Alles om lekker efficiënt te werken. Zo helpen we jou aan tevreden klanten.

Tref nu je voorbereidingen. Kies de juiste producten voor jouw projecten dit voorjaar. We zetten ze alvast voor je op een rij.

Bezoek webshop
Snel en duurzaam

Levering met Fastbox

Groen en efficiënt. Dat is Fastbox, de snelle bezorgdienst van Solar. Jij blijft lekker aan het werk en wij leveren jouw bestelling milieuvriendelijk in één uur bij je op locatie af.
Ontdek Fastbox
Kitting en labeling

Efficiënt en op maat verpakt

Snel aan de slag? Laat ons jouw bestellingen precies zo inpakken, etiketteren en afleveren zoals jij en waar je het wilt. Niet alleen heel handig, het scheelt tijd!
Bekijk deze dienst
Bouwen en installeren

Op de bouwplaats

Vind alles wat nodig je hebt op de bouwplaats voor jouw project in onze webshop. Van producten voor dagelijks gebruik tot hulpmiddelen en gereedschap om veilig te werken.
Bekijk folder
Verlichting

Functioneel en sfeervol licht

Verlicht kamers, kantoren, tuinen en gevels met stijlvolle verlichting. Wij hebben betaalbare armaturen voor elk project.
Bekijk producten
Klimaat en warmte

Een hete of koele zomer?

De juiste temperatuur voor elke ruimte, in huis en op het werk. Met deze producten zorg je voor het gewenste binnenklimaat.
Bekijk producten
Laadpalen en zonnepanelen

Opwekken en laden

Solar heeft alles in huis, van materiaal tot advies, voor het installeren van laadpalen, laadpleinen en zonnepanelen.
Bekijk producten
Brandveiligheid en inbraakdetectie

Zorgeloos beveiligd

Bescherm woningen en bedrijven. Kies voor betrouwbare en betaalbare producten als slimme inbraak-alarmen, brandmelders en meer.
Bekijk producten
Elektra voor binnen

Kabels, schakelmateriaal en behuizingen

Elektra aanleggen, vervangen, of aanpassen in elke binnenruimte vraagt om slimme en praktische oplossingen. Dit is ons aanbod.
Bekijk producten
Afvoeren en pompen

Installaties voor wateroplossingen

Voor dagelijks gebruik of om juist wateroverlast te voorkomen, wij hebben de juiste materialen en installaties voor jou.
Bekijk producten
Elektra voor buiten

Veilig buitenelektra aanleggen

Voor elk buitenproject is weer-bestendig en/of waterdicht materiaal noodzaak. Kies uit ons brede aanbod om veilig buiten te installeren.
Bekijk producten
Gereedschap voor professionals

Nieuw professioneel gereedschap nodig?

Met een ruime keuze aan elektrisch gereedschap, handgereedschap, hulpmiddelen en accessoires klaar jij met hulp van Solar elke klus.
Bekijk producten

Hallo voorjaar! Tref nu je voorbereidingen voor een nieuw seizoen

Voor het uitgraven van een bouwput, het aanleggen van sleuven voor buizen, leidingen en kabels of het wegpompen van grondwater, Solar heeft alles voor je in huis om jouw werk goed en efficiënt uit te voeren. Van drainagebuizen tot pompstations. Van kabels tot stroomverdeelkasten. En natuurlijk ook al het benodigde gereedschap.

Na al het graafwerk buiten verdient de tuin en het gazon extra aandacht. Denk dan ook eens aan onze systemen en oplossingen voor sproeien en irrigeren. Zo oogt de buitenruimte om de woning, het kantoor of bedrijfspand lekker fris en groen, het hele jaar door.

Bij Solar is er veel om uit te kiezen, wat het voorjaar binnen en vooral buiten ook aan werk meebrengt. In onze webshop vind je zo’n 330.000 technische artikelen - praktisch en duurzaam - en scherp geprijsde alternatieven. 

Laat je inspireren door onze ruime selectie en raadpleeg onze experts voor advies op maat. Wij denken met je mee en helpen je graag om jouw bedrijf nog productiever (en groener) te maken!