Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Bestelmogelijkheden

01

Verhoog je productiviteit

Verminder niet-productieve tijd door te bestellen via onze mobile app. Makkelijk en toegankelijk, direct vanuit je broekzak. Bestel materialen voor levering binnen een uur en registreer jouw werkuren rechtstreeks in de app.

02

Houd de bestelkosten laag

Verspil geen tijd met het zoeken naar producten. Voer je eigen op maat gemaakte catalogus in, die jouw favorieten en meest bestelde items bijhoudt. Een makkelijke manier om de bestelkosten laag te houden, waardoor je tijd en geld overhoudt om jouw bedrijf te laten groeien.

03

Verminder handmatig werk

Je hebt de volledige controle over je bestellingen met een elektronische oplossing die de betreffende documenten voor je verwerkt. Minimaliseer fouten bij het lezen van bestellingteksten en prijzen, en profiteer van minder bestelfouten.

Solar Webshop

Taakbeheer en eenvoudig bestellen, 24 uur per dag. Solar Webshop is een makkelijk te gebruiken digitale tool voor optimale efficiƫntie en stroomlijning van je business.

Lees meer over de Solar Webshop

Solar App

Met de app heb je overal toegang tot het hele assortiment. Bestellen doe je snel en eenvoudig waar en wanneer jij dat wilt.

Lees meer over de Solar App

Elektronisch zakendoen met Solar

Maak een verbinding met Solar Connect en stroomlijn je bedrijfsprocessen.

Bestellen vanuit jouw eigen softwarepakket, eenvoudig te integreren, direct een orderbevestiging retour en zorgeloos bestellen met minder foutkansen.

Lees meer over elektronisch zakendoen met Solar

CV Experts

Kooij en zijn monteurs halen alles wat ze nodig hebben bij Solar. Sterker: ze hielden er tot voor kort feitelijk kantoor. “We kwamen, nee komen er elke dag om spullen te halen en hebben een sterke band met de mensen van Solar. Het voelde als ons kantoor en we hadden ook een eigen plek in het magazijn. Dat zegt genoeg over de verstandhouding: Solar is een goed bedrijf met goede mensen.”

CV Expert klantcase

Direct inloggen in de Solar Webshop

Log In

Bestel eenvoudig met de Solar Barcode Scanner

Lees meer

Download direct de Solar Mobile App

(voor IPHONE)

Download