Solar ICM

Het scheelt ons veel tijd en de kans op fouten is veel kleiner Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Direct bestellen in combinatie met jouw branchepakket

Solar.Send ICM maakt het mogelijk om zaken met ons te doen vanuit jouw eigen softwaresysteem. Nagenoeg alle installatiesoftware kan de Solar artikelbestanden en kortingsbestanden inlezen. Solar artikelbestanden kun je downloaden in onze Solar webshop of je kunt je abonneren op services van 2BA.

Kortingsbestand

Download jouw eigen kortingsbestand in onze webshop voor gebruik in jouw branchepakket. Wij helpen je graag op weg.

contact
Bestellen vanuit jouw eigen softwarepakket

Eenvoudig te integreren

Direct orderbevestiging retour

Zorgeloos bestellen, minder foutkansen

Conditie- en Artikelbestanden

Nagenoeg alle installatiesoftware kan de Solar artikelbestanden en kortingsbestanden inlezen. Solar artikelbestanden kun je downloaden in de Solar webshop, of je kunt je abonneren op services van 2BA of Artikelbeheer.nl. Kortingsbestanden zijn alleen via de Solar webshop te downloaden.

Ga naar de webshop

Tot 18:00 uur gewoon bestellen!

Als je jouw orders vanuit jouw installatiesoftware via de ICM koppeling verstuurt, kunt je tot 18:00 uur bestellen voor aflevering de volgende dag. Alle gangbare installatiesoftware ondersteunt het ICM formaat. Om de ICM order naar Solar te versturen heb je onze Solar.SendICM module nodig.

Contact ons voor de installatiehandleiding en inlogcodes voor ICM.

contact

Syntess

Syntess maakt het mogelijk om direct van een complete order de beschikbaarheid bij Solar te controleren. Hierdoor weet je zeker dat we de juiste voorraad hebben, nog voordat je bestelt. Je inlog-gegevens zijn gelijk aan die van de webshop.

Digitale facturatie

In veel installatiesoftware is het mogelijk om facturen in het ICF formaat in te lezen. Hierdoor kun je de factuur direct verder verwerken in jouw eigen software. Indien gewenst laten wij de papieren facturen of PDF facturen gewoon doorlopen. Wil je jouw facturen ook in het ICF formaat ontvangen, geen probleem, neem gerust contact met ons op en wij helpen je verder.

contact
;