Solar Mobile

Dit scheelt mij bakken met tijd Pomotech installtie-techniek, Zwartsluis

Fantastische digitale tools

Dankzij de barcodescanner, de zoekfunctie en de toegang tot favorieten verloopt bestellen snel en eenvoudig. Zoek je naar een fysiek service center? Dan leidt de app je naar de dichtstbijzijnde. Of je bestelt gewoon een Fastbox, zodat je productief kunt doorwerken terwijl wij de materialen bij je bezorgen.

Overzicht van gewerkte uren en gebruikte materialen

Soms is het moeilijk om je aan het einde van een lange werkdag te herinneren wat je gedurende de dag hebt gedaan en welke materialen je hebt gebruikt. Dankzij de slimme functie voor projectbeheer in de app kun je gewerkte uren en gebruikte materialen eenvoudig tijdens het werk registreren.

Meer dan 330.000 producten op zak

Bestellen waar en wanneer je wilt

Voorkomt bestelfouten

Bestellen met barcodescanner

Projecten overzichtelijk in beeld

In de app vind je een overzicht van de gewerkte uren en gebruikte materialen voor een bepaald project. Je kunt eenvoudig je verschillende projecten doorzoeken en de verantwoordelijke voor een project toevoegen of veranderen. Daarnaast kun je ook relevante beschrijvingen of foto’s toevoegen.

Download hier de Solar Mobile App

Download voor Android

Download hier de Solar Mobile App

Download Iphone

Afronden en je betaling ontvangen

Wanneer je een project hebt afgerond, verstuur je met één druk op de knop in de app een e-mail met alle gegevens over het project, zodat je deze in jouw boekhoudsysteem kunt importeren en eenvoudig een factuur kunt opstellen.