Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Webshop

Eenvoudig producten bestellen in onze webshop

Dankzij de Solar webshop is mijn kantoorwerk een stuk eenvoudiger geworden Loodgietersbedrijf Jeroen Blok, Uitgeest

De Solar webshop biedt je een persoonlijk e-business platform

Wij streven naar een zo breed mogelijk assortiment, waarbij wij kunnen voldoen aan de vraag en de ontwikkelingen binnen jouw branche of bedrijf. Daarnaast biedt de webshop je meer: orders plaatsen, offertes opstellen, documentatie inzien, barcodes aanmaken, prijsinformatie vinden en uitgebreid zoeken in onze enorme database met artikelen.

Elke afzonderlijke functie van deze e-business oplossing is ontwikkeld om jouw unieke behoeften en dagelijkse processen optimaal te kunnen bedienen.

Bestel eenvoudig met de Solar Barcode Scanner!

Lees meer

Bestellen

Nu nog sneller bestellen door direct op de bestelpagina jouw order te kunnen wijzigen, artikelen te zoeken en te kunnen toevoegen aan je order.

Zoekfunctionaliteit

Je bespaart tijd en vindt sneller wat je nodig hebt omdat de zoekfunctie productomschrijvingen en artikelinformatie tijdens je invoer snel herkent.

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de gerelateerde artikelen die direct getoond worden en ervoor zorgt dat je bij de installatie geen artikelen mist.

Offertetool

Maak online je eigen offertes op maat en zet deze eenvoudig om in een order.

Maak je eigen catalogi en favorietenlijsten

Het is mogelijk om jouw eigen unieke productcatalogus te maken en deze mee te nemen naar je afspraak of opdracht. De afgebeelde barcodes stellen je in staat om deze op locatie te scannen.

Je kunt ook favorietenlijsten maken die direct zichtbaar zijn op de startpagina. Zo wordt het opnieuw bestellen van veelgebruikte artikelen wel heel eenvoudig.

Direct naar de Solar Webshop

Login of bekijk de webshop met een gastlogin

Login