Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Cable

Jouw garantie voor professionele producten met snelle levering tegen een scherpe prijs.

Koop nu

Waarom Solar Cable?

Met Solar Cable ontvang je professionele kabels tegen scherpe prijzen.

Alle kabels binnen het Solar Cable pakket worden binnen vier dagen geleverd en het merendeel wordt zelfs al binnen een dag geleverd.

We bieden een volledige product range, zodat je voor van A tot Z bij ons terecht kunt.

Kraan en liftkabel

Het Solar Cable-assortiment van Solar is uitgebreid met een brede selectie kabels voor liften en kranen. Van vlakkabels tot regulier en ook afgeschermde kabels. Dit biedt een hoge flexibiliteit en daarmee zijn de kabels van Solar Cable uitermate geschikt voor toepassing in de kraan- en liftindustrie.

Koop nu

Uitgebreid assortiment besturingskabels in Solar Cable

Uitgebreid assortiment besturingskabels in Solar Cable

Dit assortiment is zeer geschikt voor zowel industriële klanten als installateurs. Het bestaat voornamelijk uit afgeschermde en niet-afgeschermde kabel gemaakt van PVC en halogeenvrij materiaal. Het assortiment vind je hier:

Enkele van onze best verkochte Solar Cable-producten

Solar Cable Stuurstroomkabel

4G1,5MM2 Eca, cijfers-codering met geel/groene ader, flexibel, snijlengte

Koop nu
Solar Cable Stuurstroomkabel

4G1,5mm2 halogeen vrij, Eca, cijfers-codering met geel/groene ader, flexibel, snijlengte

Koop nu
Solar Cable Rubberkabel

Neopreenkabel H07RN-F 5X2,5 mm²

Koop nu
Solar Cable Signaalkabel

YY 2x0,8mm2 dca, wit, snijlengte

Koop nu

Kraak jij de code?

Kabels zijn gecodeerd volgens een geavanceerde reeks letters en cijfers. Dit systeem definieert de kabelbenaming. Het classificeert de constructie van de kabel door codes (letters of cijfers) toe te wijzen om de kabelspanning, het isolatiemateriaal, de structurele elementen, de mantel, de speciale kenmerken en het type geleider weer te geven.

Meer weten?

Gemakkelijk toegankelijk en alles onder 1 dak.

Binnen Solar Cable vind je een grote verscheidenheid aan industriële kabels, waarmee het belangrijkste assortiment afgedekt is. Daarnaast is het gemakkelijk online bestellen via onze webshop en app en en krijg je vlot uitgeleverd, binnen 1 tot 4 werkdagen. Doordat je alles op één plek inkoopt in combinatie met andere producten en een breed scala aan diensten, krijg je maar één factuur, minder transportkosten en draag je bij aan een investering in duurzaamheid.

Diensten, kabels knippen en bezorging

Bij Solar kun je je kabels op maat geknipt laten bezorgen, wat werk en tijd scheelt. Als je kabels bij Solar koopt, krijgt je ook toegang tot onze verschillende leveringsmogelijkheden en een leveringszekerheid van 97 procent. Je kunt je kabels laten bezorgen via nachtlevering, projectlevering en Fastbox.

Ontdek onze kabeldiensten

Onze productconcepten op maat

We hebben de producten geclusterd die je nodig hebt voor je project, waardoor het gemakkelijker en overzichtelijker is als je met Solar samenwerkt. Hieronder lees je meer over elk concept.

Wilt u meer weten over Solar Cable?

Voor vragen over producten, levering of bestellen kun je contact opnemen met de Solar binnendienst via 088-7652777. Of neem rechtstreeks contact opnemen met je accountmanager, zij helpen je graag verder.