Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Heat

Voor experts in Green Heat

Heb je behoefte aan advies bij verduurzamingsvragen van klanten? Zoek je naar gemak bij het vinden van de juiste oplossingen? Heb je extra handen nodig?

Solar helpt

De grote verduurzamingsopgave en de transitie van gas naar andere energiebronnen brengt ook voor jouw bedrijf uitdagingen met zich mee. De ontwikkelingen gaan snel, klanten stellen vragen, je wil toekomstbestendig blijven met je bedrijf.

• Hoe kun je klanten helpen met hun wens om te verduurzamen?
• Wat zijn de huidige normen van een energiezuinig en comfortabel gebouw?
• Welke oplossingen zijn voor jouw specifieke projecten de beste?
• Hoe kun je, met het groeiende personeelstekort, genoeg opdrachten blijven aannemen?
• Hoe zorg je ervoor dat je goede marges blijft draaien?

Met Solar Heat brengen we exclusieve producten, jarenlange expertise en praktische handen samen in één complete dienstverlening voor jouw bedrijf. Zodat jij klanten goed kunt ondersteunen bij het comfortabel verduurzamen van hun huis of kantoor, altijd ruimte hebt om nieuwe opdrachten aan te nemen en goede marges blijft draaien.

  • Concreet advies op projecten
  • Praktische hulp bij de uitvoering
  • Goede marges
  • Tevreden klanten
  • Succesvol blijven ondernemen

Snelle warmteverliesberekening

Snel berekenen hoe groot de warmtebron moet zijn voor jouw project?

Vul eenvoudig de algemene gegevens in van jouw project en je krijgt van ons direct een rapport met snelberekening over de grootte van de warmtebron.

Bereken snel

Onze specialisten

Welke combinatie van energiebronnen kun je het beste inzetten op jouw project en hoe zorg je voor een goed doordacht en berekend advies aan jouw klant?

Wij helpen je. Onze Solar Heat specialisten willen graag contact met je opnemen. Zij denken graag mee en kunnen je verder helpen als jij dat wilt. All-electric, een hybride systeem, helemaal tot nul op de meter: onze specialisten zetten de voor- en nadelen voor je op een rij en maken een gedegen offerte, zodat jij precies weet waarom en wat voor jouw klant de beste oplossing is.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Krijg jij ook steeds vaker vragen van klanten over nieuwe mogelijkheden om energie op te wekken in hun huis? Willen ze verduurzamen, stellen ze vragen over warmtepompen of willen ze liever ‘gewoon’ een nieuwe cv-ketel?

Wij denken graag met je mee. Met ons exclusieve aanbod van A-merk (hybride) warmtepompen, boilers en cv-ketels die de opstap maken naar een hybride oplossing kun jij garant staan voor kwaliteit en ben je verzekerd van tevreden klanten.

Warmtepompen

Lees hier meer over ons exclusieve aanbod lucht/waterwarmtepompen van A-merk fabrikant Viessmann en onze Solar Hybride pomp die verduurzamen voor woningeigenaren laagdrempeliger maakt dan ooit.

Lees meer
CV-ketels/boilers

Onze speciale selectie HR cv-ketels zijn zuinig en bieden de mogelijkheid om in de toekomst een koppeling te maken met een hybride warmtepomp. We adviseren je graag en rekenen en denken mee! Bekijk hier de voordelen.

Lees meer

De juiste, duurzame en comfortabele keuze maken bij nieuwbouw en renovatie?

(Elektrische) radiatoren aan de muur of vloerverwarming en -koeling? Wij helpen je bepalen welke oplossingen het beste passen bij de wensen van jouw klant.

Radiatoren

De radiatoren van Thermrad, Prorad en Veraline zitten technisch zeer goed in elkaar, zijn mooi en bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bekijk hier ons aanbod.

Lees meer
Vloerverwarming

Met onze exclusieve aanbod van producten kan het. En om het gemakt te vergoten helpen wij met onze verleg-service in samenwerking met Easywarm.

Lees meer

Wist je al dat je ook de montage van warmtepompen en vloerverwarming bij ons kunt onderbrengen?

Zo hou jij ruimte over om nieuwe opdrachten aan te nemen, kun je je personeel op al je andere klussen inzetten en kun je flexibeler plannen.

Vloerverwarmingsservice

Krijg je veel nieuwe opdrachten en kom je handen tekort? Wij helpen je graag. We leveren dan niet alleen de vloerverwarming, we regelen via ons netwerk van vakspecialisten ook het leggen en inregelen ervan.

Lees meer
Rauvitherm

Snel en efficiënt je werk doen? Met ons exclusieve aanbod van Rauvitherm bieden wij complete systemen. Alles wat je nodig hebt om woningen snel en goed te verduurzamen.

Bekijk ons aanbod
Solar Opleidingen

De markt ontwikkelt zich continu door. Hoe hou je bij wat de nieuwste innovaties zijn? Hoe zorg je dat jouw personeel goed bijblijft? Vergroot je concurrentiekracht met de nieuwste inzichten via onze opleidingen.

Bekijk ons aanbod