Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Heat

CV-Ketels & Boilers

Boiler en/of cv-ketel nodig voor jouw project? Wij maken het je makkelijk.

Niet alleen selecteerden we voor jou de beste energiezuinige cv-ketels die een opstap vormen naar hybride oplossingen, we leveren gratis het benodigde installatiemateriaal mee. We beschikken daarnaast over alle andere producten en onderdelen die je nodig hebt voor verwarming binnen nieuwbouw en renovatie. Denk aan boilers, radiatoren, vloerverwarming en installatiematerialen. Een totaalpakket dus. Dat scheelt een hoop zoekwerk en bespaart je tijd en geld.

 

Heb je hulp nodig bij je keuze of calculatie? Onze specialisten adviseren je graag. Ook de montage van cv-ketels en boilers kun je bij ons onderbrengen. Zo hou jij ruimte over om nieuwe opdrachten aan te nemen en kun je je personeel op hoogwaardige klussen inzetten en flexibeler plannen.

  • Exclusieve A-merken
  • Goede marges
  • Concreet advies voor hybride oplossingen
  • Gratis installatiemateriaal meegeleverd
  • Praktische hulp bij de uitvoering

Snelle warmteverlies- berekening

Snel berekenen hoe groot de warmtebron moet zijn voor jouw project? Vul eenvoudig de algemene gegevens in van jouw project en je krijgt van ons direct een rapport met snelbereking over de grootte van de warmtebron.

Bereken snel

Ontwikkelen met Solar Opleidingen

De markt ontwikkelt zich continu door. Hoe hou je bij wat de nieuwste innovaties zijn? Hoe zorg je dat jouw personeel goed bijblijft? Vergroot je concurrentiekracht met de nieuwste inzichten via onze opleidingen.

Bekijk ons aanbod

Onze specialisten

Welke combinatie van energiebronnen kun je het beste inzetten op jouw project en hoe zorg je voor een goed doordacht en berekend advies aan jouw klant? Onze specialisten helpen je. Onze Solar Heat specialisten willen graag contact met je opnemen. Zij denken graag mee en kunnen je verder helpen als jij dat wilt. All-electric, een hybride systeem, helemaal tot nul op de meter: onze specialisten zetten de voor- en nadelen voor je op een rij en maken een gedegen offerte, zodat jij precies weet waarom en wat voor jouw klant de beste oplossing is.

Contact

Onze selectie HR cv-ketels is zuinig en biedt de mogelijkheid om in de toekomst een koppeling te maken met een hybride warmtepomp. We adviseren je graag en rekenen en denken mee!

CV-ketels

Met de HR cv-ketel van Solar Heat bespaart jouw klant direct op het gasverbruik en heeft hij de mogelijkheid hem later te koppelen met een hybride warmtepomp.

Bekijk ons assortiment
Boilers

Een boiler is essentieel in een huishouden. Allemaal gebruiken we immers warm water. Die behoefte aan warm water verschilt wel per huishouden. Binnen Solar Heat hebben we voor elk type huishouden een oplossing.

Bekijk ons assortiment

Installatiemateriaal

Zoeken naar alle benodigde installatiematerialen? Verleden tijd!

We leveren gratis de benodigde installatiematerialen bij de bestelde boiler of cv-ketel mee. Een totaalpakket dus. Dat scheelt een hoop zoekwerk en bespaart je tijd en geld.

Andere producten die je nodig hebt in je dagelijks werk zijn via Solar Plus altijd beschikbaar, van hoge kwaliteit en goedkoper dan A-merken.

 

Solar Plus