Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Heat

Radiatoren

Radiatoren nodig voor jouw project? Wij maken het je makkelijk.

Niet alleen selecteerden we voor jou de beste merken traditionele ‘watergedragen’ radiatoren, we beschikken ook over een zeer kwalitatief assortiment elektrische radiatoren. We leveren daarnaast alle andere producten en onderdelen die je nodig hebt voor verwarming binnen nieuwbouw en renovatie. Een totaalpakket dus. Dat scheelt een hoop zoekwerk en bespaart je tijd en geld.

 

Heb je hulp nodig bij je keuze of calculatie? Onze specialisten adviseren je graag. Ook kunnen we je helpen tijd te besparen door de voormontage te doen. Als wij alvast de kranen in de radiator monteren, kun jij je personeel op hoogwaardige klussen inzetten en flexibeler plannen.

  • Exclusieve A-merken
  • Totaalpakket voor verwarming
  • Goede marges
  • Concreet advies op projecten
  • Praktische hulp bij de uitvoering

Radiatoren hebben een langere levenscyclus dan welke andere warmtebron ook. Ze blijven daarmee een zeer aantrekkelijke, kosten- en energie-efficiënte aanvulling op elk huis, of het nou nieuwbouw of renovatie betreft. De radiatoren van Thermrad, Prorad en Veraline zitten technisch zeer goed in elkaar, zijn mooi en bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Thermrad

Met Thermrad heeft Solar het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Dit merk is een begrip als het gaat om comfort, kwaliteit en technisch vernuft. De radiatoren geven een optimale warmteafgifte én zijn fijn om naar te kijken. Met Thermrad maken wij bovendien het calculeren gemakkelijk door de ingenieuze 100 Watt prijzen!

Ontdek Thermrad
Prorad

Prorad is bekend van de handdoekradiatoren. Prachtig design, hele goede kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de speciale verbindingstechnieken die Prorad gebruikt tussen de horizontale en verticale buizen. Daardoor zijn geen lasnaden zichtbaar.

Bekijk ons assortiment
Installatiemateriaal

Zoeken naar alle benodigde installatiematerialen? Verleden tijd! We leveren álle producten en onderdelen die je nodig hebt voor verwarming binnen nieuwbouw en renovatie. Een totaalpakket dus. Dat scheelt een hoop zoekwerk en bespaart je tijd en geld. Producten die je nodig hebt in je dagelijks werk zijn via Solar Plus altijd beschikbaar, van hoge kwaliteit en goedkoper dan A-merken.

Bekijk het Solar Plus assortiment

Onze specialisten

Welke combinatie van energiebronnen kun je het beste inzetten op jouw project en hoe zorg je voor een goed doordacht en berekend advies aan jouw klant?

Wij helpen je. Onze Solar Heat specialisten willen graag contact met je opnemen. Zij denken graag mee en kunnen je verder helpen als jij dat wilt. All-electric, een hybride systeem, helemaal tot nul op de meter: onze specialisten zetten de voor- en nadelen voor je op een rij en maken een gedegen offerte, zodat jij precies weet waarom en wat voor jouw klant de beste oplossing is.

Vraag en vrijblijvend gesprek aan

Solar Opleidingen

De markt ontwikkelt zich continu door. Hoe hou je bij wat de nieuwste innovaties zijn? Hoe zorg je dat jouw personeel goed bijblijft? Vergroot je concurrentiekracht met de nieuwste inzichten via onze opleidingen.

Bekijk ons aanbod