Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Heat

Vloerverwarming

Vloerverwarming nodig voor jouw project? Wij maken het je makkelijk.

Bij Solar ben je niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit vloerverwarming, we regelen ook een zorgeloze installatie, van tekenwerk tot montage. We nemen dus het hele proces van offerte, advies, tekenen, levering van de materialen en de montage op ons. Zo hou jij ruimte over om nieuwe opdrachten aan te nemen en kun je je personeel op hoogwaardige klussen inzetten en flexibeler plannen.

 

We beschikken daarnaast over alle andere producten en onderdelen die je nodig hebt voor verwarming binnen nieuwbouw en renovatie. Denk aan warmtepompen, boilers, radiatoren en installatiematerialen. Een totaalpakket dus. Dat scheelt een hoop zoekwerk en bespaart je tijd en geld.

  • Exclusieve A-merken
  • Goede marges
  • Totaalpakket
  • Concreet advies op projecten
  • Praktische hulp bij de uitvoering

De hoogste kwaliteit vloerverwarming en een zorgeloze installatie? Met onze service en de producten van REHAU en Easywarm kan het. Met vloerverwarming krijgt uw klant meer ruimte, een hygiënisch en gezond binnenklimaat, energiebesparing, comfortabele warmte en kan er, in combinatie met een warmtepomp, gekoeld worden in warme zomers.

Thermrad

Met Thermrad ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande producten tegen een aantrekkelijke prijs. Het complete en professionele systeem van Thermrad is perfect toepasbaar in elk nieuwbouw- of renovatieproject voor de woning- en utiliteitsbouw.

Ontdek Thermrad

Installatiemateriaal

Zoeken naar alle benodigde installatiematerialen? Verleden tijd!

We leveren álle producten en onderdelen die je nodig hebt voor verwarming binnen nieuwbouw en renovatie. Een totaalpakket dus. Dat scheelt een hoop zoekwerk en bespaart je tijd en geld. Producten die je nodig hebt in je dagelijks werk zijn via Solar Plus altijd beschikbaar, van hoge kwaliteit en goedkoper dan A-merken.

Solar Plus

Vloerverwarmingsservice

Krijg je veel nieuwe opdrachten en kom je handen tekort? Wij helpen je graag. We leveren dan niet alleen de vloerverwarming, we regelen via ons netwerk van vakspecialisten ook het leggen en inregelen ervan. Bekijk hier de mogelijkheden van deze service.

Lees meer
Solar Opleidingen

De markt ontwikkelt zich continu door. Hoe hou je bij wat de nieuwste innovaties zijn? Hoe zorg je dat jouw personeel goed bijblijft? Vergroot je concurrentiekracht met de nieuwste inzichten via onze opleidingen. Bekijk hier ons aanbod.

Bekijk ons aanbod
Snelle warmteverliesberekening

Snel berekenen hoe groot de warmtebron moet zijn voor jouw project? Vul eenvoudig de algemene gegevens in van jouw project en je krijgt van ons direct een rapport met snelbereking over de grootte van de warmtebron.

Bereken snel