Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Heat

Warmtepompen

Warmtepomp nodig voor jouw project? Wij maken het je makkelijk.

Niet alleen selecteerden we voor jou de beste merken, we bieden onze warmtepompen ook als kant-en-klaar pakket aan. Je hoeft dus niet zelf alle installatiematerialen bij elkaar te zoeken en dat scheelt tijd en geld. Eén druk op de knop en je weet zeker dat je een complete levering krijgt die je direct kunt installeren.

 

Heb je hulp nodig bij je keuze of calculatie? Onze warmtepompspecialisten adviseren je graag. Ook de montage van warmtepompen kun je bij ons onderbrengen. Zo hou jij ruimte over om nieuwe opdrachten aan te nemen en kun je je personeel op hoogwaardige klussen inzetten en flexibeler plannen.

Uiteraard bestaat ons assortiment warmtepompen uit water-water-, lucht-water en hybride-warmtepompen. Voor bijna élke situatie hebben we een oplossing.

  • Exclusieve A-merken
  • Kant-en-klare pakketten
  • Goede marges
  • Concreet advies op projecten
  • Praktische hulp bij de uitvoering

Snelle warmteverliesberekening

Snel berekenen hoe groot de warmtebron moet zijn voor jouw project? Vul eenvoudig de algemene gegevens in van jouw project en je krijgt van ons direct een rapport met snelbereking over de grootte van de warmtebron.

Bereken snel

Onze specialisten

Welke combinatie van energiebronnen kun je het beste inzetten op jouw project en hoe zorg je voor een goed doordacht en berekend advies aan jouw klant?

Wij helpen je. Onze Solar Heat specialisten willen graag contact met je opnemen. Zij denken graag mee en kunnen je verder helpen als jij dat wilt. All-electric, een hybride systeem, helemaal tot nul op de meter: onze specialisten zetten de voor- en nadelen voor je op een rij en maken een gedegen offerte, zodat jij precies weet waarom en wat voor jouw klant de beste oplossing is.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Met onder andere het A-merk Viessmann en onze eigen Solar Heat hybride warmtepomp bieden we jou een exclusief en kwalitatief zeer hoogwaardig aanbod in warmtepompen voor jouw projecten. We maken het je extra makkelijk door de warmtepompen aan te bieden als kant-en-klaar pakket.

Viessmann

Viessmann bracht al meer dan 40 jaar geleden haar eerste warmtepomp op de markt. De warmtepompen van Viessmann staan bekend als een van de beste en stilste op de Europese markt. Installateurs waarderen onder andere Viessmann’s oog voor detail: “Elk schroefje, elk onderdeeltje klopt,” zeggen ze.

Bekijk ons assortiment
Solar Hybride pomp

De Solar Heat warmtepomp is een unieke hybride warmtepomp, die óók in slecht geïsoleerde huizen de eerste stap naar gasloos verwarmen mogelijk maakt. Extra voordeel: hij verandert makkelijk mee naarmate het huis steeds duurzamer wordt. Verduurzamen was voor woningeigenaren nooit eerder zo laagdrempelig.

Meer informatie

Installatiemateriaal

Zoeken naar alle benodigde installatiematerialen? Verleden tijd!

Bij ons bestel je warmtepompen als kant-en-klaar pakket. Je hoeft dus zelf niet na te denken of je alle buisjes en adapters hebt, één druk op de knop en je weet zeker dat je een complete levering krijgt, die je direct kunt installeren.

Andere producten die je nodig hebt in je dagelijks werk zijn via Solar Plus altijd beschikbaar, van hoge kwaliteit en goedkoper dan A-merken.

Solar Plus

Technisch installatiemateriaal dat je voor 18.00 uur bestelt leveren we nog diezelfde nacht.

Zo begint je werkdag zonder oponthoud en met alles wat je nodig hebt. Heb je haast? Maak gebruik van onze Solar Fastbox. Een Fastbox bestel je eenvoudig binnen één minuut en je krijgt er een uur voor terug. Je hoeft je werkplek niet te verlaten, wij leveren je bestelling op locatie.

Inbedrijfstelling

Een goed afgestelde warmtepomp zorgt voor tevreden klanten die graag bij je terugkomen als ze een nieuwe klus hebben. Een verkeerd afgestelde warmtepomp leidt tot overmatig stroomgebruik, kou-klachten en ontevreden klanten waar je vaak naar terug moet om problemen op te lossen. Het aansluiten en inbedrijfstellen van een warmtepomp kost wel tijd en vraagt om aandacht. Heb je nog weinig ervaring met het aansluiten en inbedrijfstellen van warmtepompen of zelf te weinig tijd? Onze warmtepompexperts helpen je graag.

Contact
Rauvitherm

Snel en efficiënt je werk doen? Met ons exclusieve aanbod van Rauvitherm bieden wij complete systemen. Alles wat je nodig hebt om woningen snel en goed te verduurzamen.

Bekijk ons aanbod
Solar Opleidingen

Meer kennis opdoen over warmtepompen? Volg de vierdaagse opleiding tot service- en onderhoudsmonteur warmtepompen en warmteboilers. Of de driedaagse cursus Warmtepompsystemen ontwerpen. Via Solar Heat kun je je ook laten opleiden tot basismonteur warmtepompen inclusief F-gassen cat. II (8 dagen plus 1 dag examen). Een unieke en zeer gewilde opleiding die je concurrentiekracht vergroot en zorgt dat je klaar bent voor de toekomst.

Bekijk ons aanbod