Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Plus

Houd je kosten in balans met Solar Plus

Producten die je nodig hebt in je dagelijks werk. Hoge kwaliteit, goedkoper dan A-merken en altijd beschikbaar.

PLUS IS MEER

Koop direct

Solar Plus, je dagelijkse materialen snel en gemakkelijk

Als technische groothandel bieden we je met ons geselecteerde Solar Plus assortiment de meest gebruikte installatiematerialen die dagelijks beschikbaar zijn zoals - kabels, verlichting, knelfittingen, bevestigingsmateriaal en meer. Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten binnen de productgroepen elektra, sanitair, verwarming en klimaatbeheersing.
Solar Plus producten zijn goedkoper dan vergelijkbare A-merken en direct uit voorraad leverbaar uit onze magazijnen en service centers.

Nog geen klant? Meld je eenvoudig aan!

Een breed assortiment materialen

Solar Plus levert je de beste kwaliteit en de meest gebruikte artikelen in jouw dagelijkse behoeften. Je kunt er als klant altijd op vertrouwen dat Solar Plus het nieuwste en meest actuele assortiment aanbiedt van A-merk kwaliteit. Het assortiment wordt voortdurend ontwikkeld en uitgebreid, kent een concurrerende prijs en is direct uit voorraad leverbaar. Kortom Solar plus is je beste koop! 

Koop direct

Oosterhoff-Poolen blij met Solar Plus

Installatiebedrijf Oosterhoff-Poolen maakt sinds kort gebruik van Solar Plus: een assortiment van veelgebruikt installatiemateriaal, afgestemd op de behoefte van het bedrijf uit Ermelo.  

Lees meer