Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Pak je voordeel van 1 september t/m 1 oktober 2021

Gereedschapsactie Najaar 2021

Voor elke klus het juiste gereedschap. Van een goede kwaliteit en voor een scherpe prijs. Van Milwaukee tot Makita. Van Gedore tot onze eigen selectie binnen Solar Tools. En meer!

Bekijk de actiefolder

Gereedschap van hoge kwaliteit

Koop nu goede producten tegen scherpe prijzen uit onze najaarsactie. Alle gereedschappen zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en dragen bij aan efficiënter werken bij elke klus. In onze webshop vind je een grote selectie aan elektrisch- en handgereedschap en/of persoonlijke beschermingsmaterialen. Bij Solar ben je aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardig gereedschap tegen een scherpe prijs.

Klaar de klus met Solar Plus

Naast de bekende merken hebben wij ook (hand)gereedschap van Solar Plus in ons assortiment. Kwalitatief vergelijkbaar met A-merken of zelfs beter. Goedkoper. En direct uit voorraad leverbaar uit onze magazijnen en via ons service centers. Zo klaar jij elke klus én let je op de kleintjes.

Solar Plus handgereedschap

Met ons geselecteerde Solar Plus-assortiment beschik je over de meest gebruikte installatiematerialen voor dagelijks gebruik. Denk aan kabels, verlichting, knelfittingen, bevestigingsmateriaal en meer. En ook aan schroevendraaiers, sleutels, tangen en hamers. Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten voor klussen op het gebied van elektra, sanitair, verwarming en klimaatbeheersing. Neem direct eens een kijkje in onze webshop!

Koop Solar Plus
Najaarsactie Elektrisch gereedschap en accessoires

Dit pakket veelzijdige en multifunctionele gereedschap is de perfecte keus voor al je klussen.

Koop nu
Najaarsactie Persoonlijke bescherming

Blijf gezond en veilig werken zodat je optimaal inzetbaar bent om jouw dagelijkse werkzaamheden goed en veilig af te ronden en je morgen weer een top prestatie neer kunt zetten.

Koop direct
Najaarsactie Opbergen

Alles onder controle, georganiseerd en altijd snel bij de hand. Dat kan met de opbergsystemen en koffers van Solar.

Hier kopen
Najaarsactie Handgereedschap

Uitgebreid pakket A- en eigen merk producten. Nieuw in ons assortiment zijn de Solar Plus materialen: de meest gebruikte gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit en gunstig geprijsd!

Nu kopen
Najaarsactie Meetgereedschap

Onze meetinstrumenten bieden een optimale oplossing voor nauwkeurige metingen. Ze zijn veelzijdig, eenvoudig in gebruik en precies in de uitvoering.

Direct kopen