Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Diensten

Wij helpen je om efficiënter te worden met logistiek. We hebben veel geavanceerde logistieke oplossingen voor het verpakken, de levering en het voorraadbeheer van goederen!

Onze diensten maken jouw dagelijks leven gemakkelijker

We bieden verschillende maatoplossingen aan voor de optimalisatie van de distributie, het voorraadbeheer en efficiënte productstromen. Wij richten ons op hoge kwaliteit in termen van klantbehoeften en -wensen!

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat jij jouw goederen krijgt zoals jij dat wilt, waar je ze wilt, en wanneer je ze nodig hebt!

Hieronder vind je een overzicht van al onze diensten.

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over onze diensten?

Neem gerust eens contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 088 – 765 27 88 of stuur een e-mail naar customerservice@solarnederland.nl. We helpen je graag!

 

 

Stuur een e-mail

Transportoplossingen

We bieden verschillende bezorgopties aan. Of je nu nachtbezorging wenst of speciaal transport nodig hebt voor je project, wij helpen je. Wij bieden koeriersdiensten aan, leveringen overdag, nachtelijke leveringen en ander speciaal transport.

 

Bekijk deze dienst

Maatwerk in levering

Wij verzorgen alle soorten speciale verpakkingen, markeringen en prefabricage die je nodig hebt. We bieden diensten zoals co-pack, kitting en leveren de goederen op een manier die voor jou en jouw project het meest logisch is.

 

Bekijk deze dienst

Oplossingen voor opslag

Onze slimme opslagoplossingen bestaan uit alle diensten voor het beheer en de afhandeling van goederen uit jouw magazijn. We kunnen verschillende locaties beheren via verschillende procedures, zoals beschreven in onze VMI-opslagbeheerservice (Vendor Managed Inventory: door de leverancier beheerde voorraad).

Bekijk deze dienst

Logistieke oplossingen

Onze logistieke oplossingen dragen bij aan efficiëntie in de distributie, de productstroom en het voorraadbeheer in uw bedrijf. Wij leveren de goederen aan zoals jij dat wilt, waar je ook bent! Dit resulteert in lagere kosten, efficiënter voorraadbeheer en een goede traceerbaarheid.

Bekijk deze dienst

Verhuur

Wij bieden de verhuur aan van zowel gewone containers als speciale containers, precies toegesneden op jouw behoeften. Wij vervoeren containers naar bouwplaatsen waar geen opslagfaciliteiten beschikbaar zijn - voor de veilige opslag van verschillende soorten goederen.

Bekijk deze dienst

Technische ondersteuning

Krijg toegang tot een zeer bekwaam ondersteuningsteam zodat je jouw tijd voor andere zaken kunt gebruiken. We zorgen ook voor een efficiënt beheer van jouw projecten en gebruiken onze speciale expertise bijvoorbeeld voor de berekening van licht, en we zorgen voor de juiste verlichting.

Bekijk deze dienst

Bestelgemak

Integreer jouw inkoopsystemen met Solar voor betere gestroomlijnde processen. Met EDI (Electronic Data Interchange: elektronische gegevensuitwisseling) krijg je een efficiënte gegevensuitwisseling die de veiligheid verhoogt en het risico op handmatige fouten minimaliseert.

Bekijk deze dienst

Solar Opleiding

Solar Opleidingen houdt je op de hoogte van de cursussen die je nodig hebt! We bieden cursussen aan in management en regelgeving en andere professionele cursussen. Kies de cursus die je nodig hebt en meld je vandaag nog aan!

 

Bekijk deze dienst

Samen gaan we jouw uitdagingen aan

Projecten kunnen uitdagend zijn. Deadlines moeten worden gehaald, leveringen dienen volgens plan te verlopen, en je moet binnen het opgegeven budget blijven. Neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met het bereiken van je doel.

Winstgevende projecten

Wij zijn gespecialiseerd in het stroomlijnen van de goederenstroom, zowel naar jouw locatie toe als op de bouwplaats zelf. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan aanzienlijke kostenbesparingen met betrekking tot je bouwprojecten.

Laat je goed adviseren

Power Quality

Solar zorgt voor verbetering van uw Power Quality waardoor je energie-, onderhouds- en vervangingskosten aanzienlijk lager worden.

Lees meer

Wil je meer informatie?

Bel 088 765 2788 - Of je nu hulp nodig heeft bij het plaatsen van bestellingen, technisch advies zoekt of hulp wilt bij retourneren en klachten, wij staan voor je klaar. Je kan ook contact met ons opnemen via customerservice@solarnederland.nl.

Openingstijden ma - vr: 08.00-17.00

Stuur e-mail