Fastbox in het weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Services

Diensten

Als een sterke sourcing- en servicepartner helpen we jou verder met onze diensten. Onze experts staan klaar om jou te helpen met logistieke uitdagingen, opslag & verhuur, technische ondersteuning bij projecten en bekijk ook ons uitgebreide aanbod van cursussen en trainingen van Solar Opleidingen.

Wij helpen je om efficiënter te worden!

Onze diensten maken jouw dagelijks leven gemakkelijker

We bieden maatoplossingen aan voor de optimalisatie van distributie, voorraadbeheer en efficiënte productstromen. Wij richten ons op hoge kwaliteit in termen van klantbehoeften en -wensen!

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat jij jouw goederen krijgt zoals jij dat wilt, waar je ze wilt, en wanneer je deze nodig hebt!

Bekijk hieronder het overzicht van onze diensten.

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via telefoonnummer: 088 - 765 27 88 of stuur een e-mail naar customerservice@solarnederland.nl. We helpen je graag verder!

 

Stuur een e-mail

Transportoplossingen

We bieden verschillende bezorgopties aan. Of je nu nachtbezorging wenst of speciaal transport nodig hebt voor je project, wij helpen je. Wij bieden koeriersdiensten aan, leveringen overdag, nachtelijke leveringen en ander speciaal transport.

 

Bekijk deze dienst

Maatwerk in levering

Wij verzorgen alle soorten speciale verpakkingen, markeringen en prefabricage die je nodig hebt. We bieden diensten zoals co-pack, kitting en leveren de goederen op een manier die voor jou en jouw project het meest logisch is.

 

Bekijk deze dienst

Oplossingen voor opslag

Onze slimme opslagoplossingen kunnen alle diensten omvatten die betrekking hebben op het beheer en de afhandeling van de goederen in je magazijn. We kunnen verschillende locaties beheren middels verschillende procedures, zoals beschreven in SMART SUPPLY - KANBAN service.

Bekijk deze dienst

Logistieke oplossingen

Onze logistieke oplossingen dragen bij aan efficiëntie in de distributie, de productstroom en het voorraadbeheer in jouw bedrijf. Wij leveren de goederen aan zoals jij dat wilt, waar je ook bent! Dit resulteert in lagere kosten, efficiënter voorraadbeheer en een goede traceerbaarheid.

Bekijk deze dienst

Verhuur

Wij bieden de verhuur aan van zowel gewone containers als speciale containers, precies toegesneden op jouw behoeften. Wij vervoeren containers naar bouwplaatsen waar geen opslagfaciliteiten beschikbaar zijn - voor de veilige opslag van verschillende soorten goederen.

Bekijk deze dienst

Technische ondersteuning

Krijg toegang tot een zeer bekwaam ondersteuningsteam zodat je jouw tijd voor andere zaken kunt gebruiken. We zorgen ook voor een efficiënt beheer van jouw projecten en gebruiken onze speciale expertise bijvoorbeeld voor de berekening van licht, en we zorgen voor de juiste verlichting.

Bekijk deze dienst

Bestelgemak

Integreer jouw inkoopsystemen met Solar voor betere gestroomlijnde processen. Met EDI (Electronic Data Interchange: elektronische gegevensuitwisseling) krijg je een efficiënte gegevensuitwisseling die de veiligheid verhoogt en het risico op handmatige fouten minimaliseert.

Bekijk deze dienst

Solar Opleiding

Solar Opleidingen houdt je op de hoogte van de cursussen die je nodig hebt! We bieden cursussen aan in management en regelgeving en andere professionele cursussen. Kies de cursus die je nodig hebt en meld je vandaag nog aan!

 

Bekijk deze dienst

Samen gaan we jouw uitdagingen aan

Projecten kunnen uitdagend zijn. Deadlines moeten worden gehaald, leveringen dienen volgens plan te verlopen, en je moet binnen het opgegeven budget blijven. Neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met het bereiken van je doel.

Winstgevende projecten

Wij zijn gespecialiseerd in het stroomlijnen van de goederenstroom, zowel naar jouw locatie toe als op de bouwplaats zelf. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan aanzienlijke kostenbesparingen met betrekking tot je bouwprojecten.

Laat je goed adviseren

Power Quality

Solar zorgt voor verbetering van je Power Quality waardoor je energie-, onderhouds- en vervangingskosten aanzienlijk lager worden.

Lees meer

Wil je meer informatie?

Of je nu hulp nodig hebt bij het plaatsen van bestellingen, technisch advies zoekt of informatie wil hebben over retourneren, wij staan voor je klaar. Je kan contact met ons opnemen via customerservice@solarnederland.nl.

Of bel 088 - 765 2788, openingstijden zijn van ma - vr: 08:00-17:00 uur

Stuur e-mail