Fastbox in het weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Oplossingen voor opslag

Efficiënt voorraadbeheer

Onze slimme opslagoplossingen kunnen alle diensten omvatten die betrekking hebben op het beheer en de afhandeling van de goederen in jouw magazijn.

Optimale goederenstroom

Onze slimme opslagoplossingen kunnen alle diensten omvatten die betrekking hebben op het beheer en de afhandeling van de goederen in je magazijn. We kunnen verschillende locaties beheren middels verschillende procedures, zoals beschreven in SMART SUPPLY - KANBAN service.

Wij verzorgen de gehele bevoorradingsketen.

We werken met je samen om een goede leveringszekerheid te garanderen en de kosten te verlagen door jouw aankopen te automatiseren.

We kunnen je ook helpen met het optimaliseren van je magazijnstromen - dit allemaal om jouw werkdagen efficiënter te maken.

 

Neem contact op met Solar in jouw regio

Vertel ons hoe we je kunnen helpen met het verbeteren van je bedrijf.

Neem contact met ons op

Smart Supply - Kanban

Heb je moeite om een efficiënte voorraadoplossing te vinden met de juiste voorraad voor je project? We kunnen dit voor je oplossen met onze kanban-opslagoplossing. Deze oplossing vereist geen wifi of software.

Meer weten over Kanban

Klant specifieke verpakkingen

Met klant specifieke verpakkingen maken wij het mogelijk voor onze klanten om efficiënter en/of verantwoordelijker te kunnen werken. Denk hierbij aan reductie van de afvalstroom door zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Een ander voorbeeld is om producten samen te voegen in een verpakking, omdat product a niet zonder product b kan.

 

Management-rapportages

Omzetontwikkeling per productgroep/fabricaat, leverperformance, aantal retouren en klachten, responsetijden en saving-ontwikkelingen. Cijfers om zowel algemeen als op maat gemaakt op overeengekomen momenten, aan onze klanten te rapporteren. Zo blijven onze klanten op de hoogte van alle activiteiten rondom bestellingen, leveringen en facturatie van de door Solar geleverde materialen en services.

Klant specifieke voorraden

Met klant specifieke voorraden stellen wij onze klanten in staat op hun voorraadkosten te reduceren. In veel gevallen kunnen er significante besparingen worden gerealiseerd op het gebied van voorraadreductie. Voorraad kosten zijn een van de meest onderschatte kosten. Wij helpen jou door een analyse te maken van de huidige voorraad, lettende op omloopsnelheid, noodzaak, waarde, afschrijving, leeftijd en niet courante artikelen. Met deze gegevens zijn wij in staat om een advies uit te brengen wat kritische materialen zijn voor de klantvoorraad en wat wij voor de klant op voorraad kunnen leggen, zodat zij hun kosten kunnen verlagen en de zekerheid hebben dat de processen worden gecontinueerd omdat wij de beschikbaarheid waarborgen.

Onze diensten

Verkoopautomaat

Verkoopautomaten bieden een transparant gebruik en inzicht. Het minimaliseert de tijd die besteed moet worden aan het bestellen van goederen, de goederenontvangst, de facturering en de interne logistiek.

Lees meer

Tijdelijke opslag

Ruimte is vaak een uitdaging op grote bouwplaatsen. Solar biedt opslagruimte om je goederen in bewaring te stellen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je materiaal, tezamen met andere materialen vanuit Solar, in één zending aan te leveren.

Lees meer

Solar Mobile

Technici zijn vaak onderweg. Bestel je benodigdheden snel en gemakkelijk met onze Solar Mobile-app. Download de app via Google Play of de App Store.

 

Solar Webshop

De Solar Webshop is een gebruiksvriendelijke digitale tool die zich aanpast aan jouw bedrijf en waarmee je efficiënter kunt werken. Hier vind je ons brede assortiment.

Bestel via onze webshop