Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Oplossingen voor opslag

Efficiënt voorraadbeheer

Onze slimme opslagoplossingen kunnen alle diensten omvatten die betrekking hebben op het beheer en de afhandeling van de goederen in jouw magazijn.

Optimale goederenstroom

Onze slimme opslagoplossingen kunnen alle diensten omvatten die betrekking hebben op het beheer en de afhandeling van de goederen in je magazijn. We kunnen verschillende locaties beheren middels verschillende procedures, zoals beschreven in onze VMI-voorraadbeheer service.

Wij verzorgen de gehele bevoorradingsketen.

We werken met je samen om een goede leveringszekerheid te garanderen en de kosten te verlagen door jouw aankopen te automatiseren.

We kunnen je ook helpen met het optimaliseren van uw magazijnstromen  - dit allemaal om jouw werkdagen efficiënter te maken.

 

Neem contact op met Solar in jouw regio

Vertel ons hoe we je kunnen helpen met het verbeteren van je bedrijf.

Neem contact met ons op

Vendor Managed Inventory (VMI)

Met VMI ontzorgen wij de klant doordat Solar de grijpvoorraden van de klant op locatie beheert. Voorafgaand aan dit traject wordt een analyse gemaakt van de omloopsnelheid van de huidige voorraadproducten, het afboekproces, de gewenste locatie en de waarde van de materialen. Op basis van deze analyse wordt een advies gegeven van de materialen die geschikt zijn voor VMI. Vervolgens wordt er bepaald hoe intensief het VMI proces wordt ingericht en wie verantwoordelijk is voor welke processen. Met VMI wordt er een efficiency slag gemaakt op de beschikbaarheid en de kosten van de voorraad.

 

Meer weten over VMI

Klant specifieke verpakkingen

Met klant specifieke verpakkingen maken wij het mogelijk voor onze klanten om efficiƫnter en/of verantwoorder te kunnen werken. Denk hierbij aan reductie van de afvalstroom door zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Een ander voorbeeld is om producten samen te voegen in een zakje omdat product a niet zonder product b kan.

 

Management-rapportages

Omzetontwikkeling per productgroep/fabricaat, leverperformance, aantal retouren en klachten, responsetijden en saving-ontwikkelingen. Cijfers om zowel algemeen als op maat gemaakt op overeengekomen momenten, aan onze klanten te rapporteren. Zo blijven onze klanten op de hoogte van alle activiteiten rondom bestellingen, leveringen en facturatie van de door Solar geleverde materialen en services.

Klant specifieke voorraden

Met klant specifieke voorraden stellen wij onze klanten in staat op hun voorraadkosten te reduceren. In veel gevallen kunnen er significante besparingen worden gerealiseerd op het gebied van voorraadreductie. Voorraad kosten zijn een van de meest onderschatte kosten. Wij hebben jou door een analyse te maken van de huidige voorraad, lettende op omloopsnelheid, noodzaak, waarde, afschrijving, leeftijd en niet courante artikelen. Met deze gegevens zijn wij in staat om een advies uit te brengen wat kritische materialen zijn voor de klantvoorraad en wat wij voor de klant op voorraad kunnen leggen, zodat zij hun kosten kunnen verlagen en de zekerheid hebben dat de processen worden gecontinueerd omdat wij de beschikbaarheid waarborgen.

Onze diensten

VMI Voorraadbeheer

Met het VMI-opslagbeheersysteem krijg je de juiste goederen op het juiste moment op de juiste plaats. Het levert je efficiëntere werkdagen op en lagere kosten waardoor de dagelijkse activiteiten winstgevender worden.

Lees meer

Smart Supply | Kanban

Heb je moeite om een efficiënte voorraadoplossing te vinden met de juiste voorraad voor je project? We kunnen dit voor je oplossen met onze kanban-opslagoplossing. Deze oplossing vereist geen wifi of software.

Lees meer

Verkoopautomaat

Verkoopautomaten bieden een transparant gebruik en inzicht. Het minimaliseert de tijd die besteed moet worden aan het bestellen van goederen, de goederenontvangst, de facturering en de interne logistiek.

Lees meer

Tijdelijke opslag

Ruimte is vaak een uitdaging op grote bouwplaatsen. Solar biedt opslagruimte om je goederen in bewaring te stellen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je materiaal, tezamen met andere materialen vanuit Solar, in één zending aan te leveren.

Lees meer

Solar Mobile

Technici zijn vaak onderweg. Bestel je benodigdheden snel en gemakkelijk met onze Solar Mobile-app. Download de app via Google Play of de App Store.

 

Solar Webshop

De Solar Webshop is een gebruiksvriendelijke digitale tool die zich aanpast aan jouw bedrijf en waarmee je efficiënter kunt werken. Hier vind je ons brede assortiment.

Bestel via onze webshop