Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Smart Supply - Kanban

Een gemakkelijke oplossing met grote besparingen

Verminder de voorraad, verhoog de leveringszekerheid en verminder het aantal bestellingen met een Smart Supply - Kanban- oplossing van Solar.

   

Bespaar tijd en geld

In welke branche je ook werkt, elektra, sanitair of in de industrie, de Smart Supply - Kanban service is de oplossing voor jou!

Hadden we al gezegd dat je zowel tijd als geld kunt besparen?

De oplossing kan worden opgesteld in een container, in de werkplaats, in een kast of waar het passend is om een ​​magazijn voor de goederen in te richten.

Neem contact op met Solar in jouw regio

Heb je vragen of wil je weten hoe wij jouw project kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Vind jouw vestiging

 

 

 

 

Hoe werkt de magazijnoplossing?

De Smart Supply - Kanban-service is een oplossing om je voorraad te beheren en ervoor te zorgen dat artikelen altijd beschikbaar zijn. Als je materiaal opraakt, kun je je werk misschien niet meer doen en dat willen we niet. De oplossing is speciaal geschikt voor artikelen waarvan u een hoog verbruik heeft, maar er kunnen ook artikelen met een laag verbruik in voorkomen.

Smart Supply - Kanban is ook bekend als een 2bin-oplossing, waarbij hetzelfde item in twee dozen wordt opgeslagen. Als een van de dozen leeg is, zet je deze boven op de plank en trek je de tweede doos eruit, klaar voor gebruik. Vervolgens scan je de lege doos en wordt er een nieuwe bestelling geplaatst.

De oplossing kan worden uitgevoerd in een bestaand magazijn, maar we kunnen dit ook neerzetten in een container op de bouwplaats of in een (verrijdbare) kast.

Deze service kan worden aangevuld met bijv. een Smart Supply medewerker, als u wilt dat Solar de aanvullende artikelen bestelt en aanvult wanneer ze aankomen.

50%

Minder bestellingen

Smart Supply | Kanban halveert de behoefte aan bestellingen.

30%

Kleinere voorraad

Smart Supply | Kanban minimaliseert het vastzitten van kapitaal via nauwkeurig voorraadbeheer.

98%

Leveringsveiligheid

Smart Supply | Kanban zorgt voor overzicht en tijdige bestelling van nieuwe leveringen.

2-3dagen

Snelle implementatie

De nieuwe opslagoplossing kan overmorgen worden geïnstalleerd.

Voordelen van onze Smart Supply | Kanban-opslagoplossing

Met Smart Supply - Kanban, zijn de goederen altijd op voorraad

Van onze klanten weten we dat er gemiddeld tussen de twee en vier uur per dag wordt besteed aan het bestellen en ontvangen van goederen. Maar we weten ook dat die taken bijna verdwijnen met een kanban-oplossing van Solar.

Wat is Smart Supply - Kanban?

Smart Supply - Kanban is een beheersbare opslagoplossing die overzicht schept en tijd vrijmaakt. Dit is zo gedaan dat elk product twee dozen heeft. Wanneer de eerste doos leeg is, wordt de barcode gescand en wordt het artikel besteld. We sturen je de goederen en ‘de handjes’ om de voorraad bij te vullen.   

 

 

 

                   

 

 

               

                 

              

 

   

 

Lagere prijs + dezelfde kwaliteit = grotere winst

Combineer je Smart Supply - Kanban oplossing met producten van Solar Plus. Hier krijg je producten in dezelfde kwaliteit als de bekende merken, maar dan tegen een lagere adviesprijs.     

 

Lees meer