Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Fastbox - als je niet weet wat je kunt verwachten

Bestel je materiaal via Fastbox en laat de goederen binnen 1-2 uur bezorgen waar je bent, zo voorkom je onnodige ritjes naar de winkel. Denk eraan om jezelf te beschermen! Je kunt nu samen met het materiaal mondkapjes bestellen en laten bezorgen met Fastbox.

Wij bieden levering met Fastbox op meerdere plaatsen in het land.

Bestel Solar Fastbox in de webshop

Snelle levering van je order

Je kent van die klussen waarvan je niet weet wat je kunt verwachten. Waar de klant heeft geprobeerd elektricien te spelen of een ongeschoold persoon heeft geprobeerd jouw werk te doen. Nadat je een overzicht hebt van wat er moet gebeuren, bestel je een Fastbox met de items die je nodig hebt. Vervolgens start en voltooi je de klus zoals het hoort.

Met Fastbox word je efficiënter. Niet omdat je sneller werkt, of meer overwerkt, maar omdat je niet van je klus weg hoeft te gaan om extra materiaal op te halen. Met Fastbox verdwijnt het verliezen van kostbare tijd en kan je die tijd gebruiken om de klus te klaren.

Als monteur moet je je de hele werkdag kunnen concentreren op waar je het beste in bent. Bestel Fastbox wanneer je snel je order nodig hebt op de locatie waar je werkzaam bent. Fastbox is eenvoudig te bestellen in onze webshop of via onze app Solar Mobile.

Deel je dag efficiënt in met Solar Fastbox

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw voordelen

Blijf bij je klant of project en wij leveren je order op de locatie waar je werkzaam bent. Solar Fastbox biedt je de snelste logistieke levering!

  • Met deze logistieke levering hoef je je werkdag nooit meer te onderbreken om een defect of missend onderdeel op te halen bij een service center.
  • Een Solar Fastbox is snel en efficiënt en wordt al binnen één uur afgeleverd, afhankelijk van de zone waarin je werkzaam bent.
  • Bestel je Fastbox direct via de Solar Mobile App of de webshop. Selecteer de plaats van aflevering en wij leveren vanaf € 24,95 je Fastbox order in minder dan een uur, zone 1.
  • Bestel een Fastbox en laat deze leveren waar je maar wilt. Het biedt tevreden klanten en maakt je productiever en winstgevender!

Koop blauw - denk groen!

Wist je dat de Solar Fastbox-transportdiensten groener zijn dan dat de monteurs die zelf naar de winkel van Solar rijden om de producten op te halen?

Je kan minimaal 20% CO2-uitstoot besparen per Fastbox-levering, en in sommige gevallen is het veel meer! Solar zet zich continu in om de CO2-uitstoot van Fastbox te verminderen, doordat transporteurs gebruikmaken van fietskoeriers en elektrische auto's. Daardoor bespaart je met Fastbox niet alleen tijd, maar is het bovendien een plug-and-play-methode waarmee je met gemak de milieu-impact van jouw bedrijf vermindert. Het is een geheel nieuwe kijk op effectiviteit.

Lees meer

Nu jouw Fastbox per fietskoerier

Wij denken mee in groene oplossingen. In een grote stad als Amsterdam zijn er genoeg uitdagingen: Vervuiling, bereikbaarheid, parkeerruimte. Sinds 5 oktober is Solar in Nederland in Amsterdam een pilot gestart met een fietskoerier! Onze partners Miles en Fietskoerier.nl voeren onze FASTBOX-orders uit in Amsterdam. Binnen de A10 en onder het IJ worden onze Fastboxbestellingen, op de fiets, binnen het uur geleverd. Hiermee dragen wij bij aan een schonere en ruimer Amsterdam.

Bestel Fastbox met onze app

Bruto uurloon EUR/UUR ? Bruto uurloonHet uurloon dat jouw bedrijf aan de eindklant berekend voor de gewerkte uren van een installateur, exclusief btw
- +
Netto uurloon EUR/UUR ? Netto uurloonWat kost een uurloon voor jouw bedrijf (intern uurtarief). Het verschil tussen bruto uurloon en dit bedrag is de bruto winst voor een installateur
- +
Materiaalverkoop EUR/UUR ? MateriaalverkoopDit is de omzet die een installateur gemiddeld per uur versleuteld. Als de installateur in de auto zit kan hij/zij geen materiaal verbruiken en/of verkopen. (Jouw materiële omzet per uur exclusief btw aan de eindklant)
- +
Marge op materiaal % ? Marge op materiaal %Dit is de gemiddelde bruto winst op de uitkomst van materiaalverkoop eur/uur
- +
Aantal installateurs per auto ? Aantal installateurs per autoAantal installateurs die gemiddeld in de auto zitten tijdens het ophalen van materiaal bij een service center
- +
Aantal baliebezoeken per jaar ? Ophaalorders per jaarAantal service center bezoeken van jouw installateurs per jaar (per auto)
- +
Aantal auto's ? Aantal auto'sAantal auto's per onderneming dat materialen ophaalt bij onze service centers. Hoeveel installateurs zijn er werkzaam binnen jouw bedrijf? Hoe vaak komt de situatie van een ophaalorder voor binnen jouw onderneming?
- +
Bereken

Hoeveel bespaar jij? Bekijk hier je berekening Toon berekening

Marge, salaris per uur
{{MarginalSaleryPerHour |number:2}} eur
Marge op materialen per uur
{{MarginalOnMaterialsPerHour |number:2}} eur
Totale verlies per baliebezoek
{{LostIncomePerPickup |number:2}} eur
Arbeidsloon per baliebezoek (1 uur)
{{CostPerPickup |number:2}} eur
Totale kosten per baliebezoek
{{TotalCostPerPickup |number:2}} eur
Verloren inkomen per jaar
{{LostIncomePerYear |number:2}} eur
Arbeidsloon op jaarbasis
{{CostPerYear |number:2}} eur
Totale kosten per jaar
{{TotalCostPerYear |number:2}} eur
Totale kosten per jaar {{TotalCostPerYear |number:2}}eur
Fastbox kosten per jaar {{FastboxCostPerYear |number:2}}eur
Jaarlijkse besparing {{YearlySavings |number:2}}eur

Telefonisch bestellen

Jouw Fastbox-order telefonisch plaatsen? Dat kan. Bel je vaste contactpersoon of vestiging en geef aan dat je een Fastbox-order wilt bestellen. Wij doen de rest!

Contact

Hoe bestel ik een Fastbox online?

Klik in de Solar app de optie Fastbox-order aan en vul je gegevens in. Kies het benodigde artikel(en) uit het Fastbox assortiment. Rond de Fastbox order af en binnen één uur (zone 1) ontvang je jouw order op locatie.

Download de app voor Iphone

Download de Solar app voor Android

Bestellen vanuit je broekzak, overal waar je bent en wanneer jij wenst. Download de app en bestel direct jouw Fastbox-order.

Download de app voor Android

Download tarieven en zonekaart

Hier vind je een overzicht van onze prijzen en zones van een Solar Fastbox.

Download

Solar Fastbox meer dan snelle pakketdienst

Bekijk hier de instructie video

Beeld je eens in.......

Bestel Fastbox eenvoudig via onze app

Los een storing snel op met een Fastbox levering op locatie.