Fastbox in het weekend

De Solar Fasbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Logistieke oplossingen

Efficiënte logistiek

Onze logistieke oplossingen dragen bij aan efficiëntie in de distributie, de goederenstroom en het voorraadbeheer in je bedrijf. Wij leveren de goederen aan zoals je dat wilt, waar je ook bent! Dit resulteert in lagere kosten, efficiënter voorraadbeheer en een goede traceerbaarheid.

Maak je dagen efficiënter met onze logistieke oplossingen

Onze logistieke oplossingen dragen bij aan efficiëntie in de distributie, de goederenstroom en het voorraadbeheer in je bedrijf. Wij leveren de goederen aan zoals jij dat wilt, waar je ook bent! Dit resulteert in lagere kosten, efficiënter voorraadbeheer en een goede traceerbaarheid.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via nummer 088 765 2788, of e-mail ons via customerservice@solarnederland.nl

Stuur ons een e-mail

Assemblage

Met assemblage ondersteunen wij de klant door bepaalde simpele handelingen uit handen te nemen. Denk hier bijvoorbeeld aan een situatie waarbij er 100 kabels van een meter nodig zijn met aan beide kanten een adereindhuls. Het kost je in verhouding veel geld om je dure werknemers deze kabels te laten knippen en te laten voorzien van een adereindhuls. We nemen dit proces graag voor je uit handen, zodat je eigen mensen zich bezig kunnen houden met jullie core business. 

Multibrand onderneming voor Industriële-elektrotechnische materialen

Als multibrand distributeur bieden wij de mogelijkheid om alle industriële-elektrotechnische materialen te leveren aan diverse industriële sectoren, zowel vanuit stock (vanuit onze warehouses met meer dan 60.000 artikelen) alsook non-stock via onze vele verschillende toeleveranciers en fabrikanten. Wij opereren als one-stop shop industrieel toeleverancier, in de categorieën PLC’s, HMI’s, Drives, Switches, Sensors, Transformers, Magnet technology, besturingskasten, Safety products, kabels en kabelgoten, verlichting, leiding-/buismaterialen en alle overige gerelateerde industrieel-elektrotechnische pakketten. We zijn daarbij niet alleen de leverancier van de materialen, maar ook de technische specialist en vraagbaak voor al je technische en logistieke vraagstukken.

Sourcing speciale materialen en leveranciers

Onze sourcing maken het mogelijk om een “One Stop Shop” partner te zijn voor onze klanten. Het aanmaken en onderhouden van leveranciers is een grote kostenpost. Denk hierbij aan prijsonderhoud, factuurverwerking, correcties, contactmomenten, software licenties, leveringen en het bewaken van levertijden. Wij nemen dit graag voor onze klanten uit handen en zijn in staat om producten buiten onze scope bij onbekende leveranciers op te zoeken en in te kopen voor onze klanten.

Onze diensten

24-uurs service

Ons telefoonnummer voor noodgevallen is open buiten de normale kantooruren. In het weekend, in vakanties en op feestdagen wordt het telefoonnummer voor noodgevallen 24/7 bemand. Je hebt de mogelijkheid om in geval van nood materialen te bestellen die we direct per spoedlevering komen brengen.

Lees verder

Projectbegeleiding

Door samenwerking in een vroeg stadium van het project kunnen we gezamenlijk de logistieke uitdagingen oplossen die veel mensen op bouwplaatsen tegenkomen. We plannen de levering van goederen volgens jouw planning en zorgen ervoor dat deadlines worden gehaald.

Lees verder

Container verhuur

Wij verhuren zowel reguliere containers als speciale containers die exact tegemoetkomen aan je behoeften. Wij zenden containers naar bouwplaatsen waar de opslagmogelijkheden voor veilige opslag van de goederen beperkt zijn.

Lees verder

Kitting

Met de Solar Kit krijg je jouw levering op de gewenste tijd en plaats, en is er sprake van minder goederenafhandeling en opslagbehoefte op de bouwplaats. Wij verpakken de goederen in dozen gemarkeerd met het afleveradres en locatienummer, appartementsnummeren leveren volgens jouw planning.

Lees verder

Eenmalig of vast tijdsvenster

Solar biedt een éénmalig of vast tijdsvenster wanneer je binnen een bepaalde periode aangepaste ontvangst nodig hebt. Het kan zijn dat een poort gaat sluiten, het kan een SLOT-tijd in het project zijn, etc.

Neem contact op

Speciale Labeling

Solar Special Labeling biedt je de mogelijkheid om elke afzonderlijke onderdeel te labelen en te bestellen volgens jouw behoeften en specificaties. Zowel artikelen uit ons centrale magazijn als te bestellen artikelen kunnen speciaal worden gelabeld.

Neem contact op

Bouwplaatslogistiek

Directe levering en voorraadbeheer op locatie? Bekijk de mogelijkheden voor bouwplaatsbegeleiders of leveringen volgens jouw planning.

Lees verder

Solar Mobile

Technici zijn vaak onderweg. Bestel je benodigdheden snel en gemakkelijk met onze Solar Mobile-app. Download de app via Google Play of de App Store.

 

Solar Webshop

De Solar Webshop is een gebruiksvriendelijke digitale tool die zich aanpast aan jouw bedrijf en waarmee je efficiënter kunt werken. Hier vind je ons brede assortiment.

Bestel via onze webshop