Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Technische Services

Wij denken in oplossingen

Wij denken in oplossingen en we gaan dan ook verder dan het leveren van producten alleen. Met onze afdeling Technische services bieden we je gedegen technische ondersteuning en gepaste service.

Continuïteit speelt een cruciale rol in de industriële automatisering, machinebouw en installatietechniek. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onmisbaar en de gerelateerde producten uitgebreid. 

Voor welke vraagstukken kan ik bij Technische services terecht

De specialisten van onze afdeling zijn speciaal opgeleid om je technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen. Ze hebben gedegen expertise over alle gangbare systemen en producten. Ook bij het nieuw engineeren van processen kunnen onze specialisten je uitstekend ondersteunen met advies en informatie. 

Betreft het een mechanisch vraagstuk, dan bieden wij een zeer uitgebreid pakket aan pneumatische componenten en magneettechniek. Kortom, gaat het om industriële automatisering – op welk niveau ook – dan hebben we de oplossing altijd in huis. 

Helpdesk

Onze technische experts hebben een goed bereikbare telefonische helpdesk. De specialisten bieden je ondersteuning, ook als het om de nieuwste producten en technologieën gaat. Ze zijn uiterst vakbekwaam en up to date op het gebied van hard- en software.  

Op verzoek geven we trainingen en workshops op locatie.

Contact Technical Services

Technische services biedt de volgende diensten

  • Telefonisch support (088 765 27 61)
  • Advies op locatie
  • Assistentie bij engineering en configuratie
Lees meer over support via Technische services

We bieden meer

Naast industriële technische services, kunnen wij je ook support bieden op het gebied van: Industriële automatisering, Branddetectie & Preventie, Smart Building, Security, (Nood)Verlichting, Power Quality, New-Energy(PV), Verhuur en Solar School.

Download de technische services brochure