Efficiënt Voorraadbeheer

Verbeter jouw supply chain

Onze slimme oplossingen omvatten alle services die te maken hebben met het beheren en verwerken van voorraad. Wij bieden aan om jouw voorraad te beheren en te verwerken in de mate die jij wilt. Dit doen wij op een door jou bepaalde locatie of door middel van andere werkwijzen, zoals VMI.

Wij kijken naar jouw gehele toeleveringsketen

Wij werken samen met je aan het beheren van onvoorziene kosten. Wij optimaliseren jouw toeleveringsketen en helpen je om jouw totale kosten terug te dringen.

We kunnen ook helpen bij het consolideren van je leveranciersportfolio; dit alles om jouw business makkelijk en overzichtelijk te maken.

Contact je locale vestiging

Bespreek met ons hoe wij je kunnen helpen om jouw business te verbeteren.

Contact

Klantcase Snijder

Wat de site niet vertelt, is wat er bij die aanleg allemaal komt kijken en wat de medewerkers van Snijders aan gespecialiseerde materialen nodig hebben om hun werk snel en effectief te kunnen doen. Die materialen liggen in het schap bij Solar die hiervoor z’n voorraadpositie heeft geoptimaliseerd zodat de “ambachtslieden met een passie voor vuur” nooit misgrijpen.

Lees meer
Opslag op bouwlocatie

Op zoek naar een veilige opslagruimte tijdens je bouwproject? Onze opslagcontainers bieden een uitkomst. Ook onze rolcontainers en materiaalkarren zorgen voor een veilige en efficiënte oplossing voor jouw logistieke behoeften op de bouwlocatie.

Lees meer
Solar Bouwplaatslogistiek

Wij leveren jouw voorraad af op de bouwplaats of vullen het aan zodat je direct kunt starten met de materialen die je nodig hebt.

Lees meer
Solar VMI

Met VMI kunnen wij je ontzorgen doordat wij jouw grijpvoorraden op locatie beheren. Met VMI wordt er een efficiency slag gemaakt op de beschikbaarheid en de kosten van de voorraad.

Lees meer
Solar 3PL

Met onze Third Party Logistics (3PL) bieden we opslag capaciteit aan om je goederen in bewaring te stellen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je materiaal, tezamen met andere materialen vanuit Solar, in één zending aan te leveren.

Lees meer
;