Slim Transport

Wat de aard van jouw projecten ook is
Misschien is de stabiliteit van een vaste tijd en plaats voor een wekelijkse levering net wat je nodig hebt. Of misschien is jouw werklocatie veranderlijk en moeten materialen daarom dagelijks op verschillende locaties en tijden worden afgeleverd. Of jouw projecten zijn dermate groot dat je anders nodig hebt om jouw gehele materiaaltoevoer te verwerken.

Wij zoeken de juiste oplossing voor je
Met onze leveringsstructuur kunnen wij zeer uiteenlopende maatoplossingen voor de distributie en toevoer van materialen verwerken. Voor ons staat jou gemak voorop.

Standaardleveringen of speciale behoeften - we regelen het!
We handelen alles af, van speciale leveringseisen tot de fysieke controle van de materiaaltoevoer op een bouwplaats. En wij hebben de juiste oplossing voor je, ongeacht de lastige afmetingen, afgelegen of strategische locatie of dringende behoefte.

Contact je locale vestiging

Contact
Solar Fastbox

Solar Fastbox is een service van Solar die je bedient op de locatie waar je werkzaam bent. Met deze levering hoef je jouw werkdag nooit meer te onderbreken om een defect of missend onderdeel op te halen.

Lees meer
Solar 24-uurs dienst

Je werkproces mag geen vertraging oplopen doordat je de benodigde onderdelen niet hebt. Met de 24-uurs dienst kun je 24/7 materiaal bestellen dat we direct per spoedlevering komen brengen.

Lees meer
Solar Nachtlevering

Terwijl jij of je servicemonteurs genieten van een goede nachtrust leveren wij vóór 7.00 uur alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf in beweging te houden.

Lees meer
Solar Bouwplaatslogistiek

We bieden ervaren bouwplaatsbegeleiders aan die de logistieke stroom tijdens een project of op de bouwlocatie coördineren.

Lees meer
;