Solar Fastbox Wasweken

Gratis je auto wassen tijdens de Solar Fastbox wasweken

De Solar Fastbox Wasweken zijn begonnen en bieden je een spetterende aanbieding. Maak in de periode van 11 september t/m 30 november gebruik van Fastbox en ontvang op je eerste Fastbox order een gratis autowasbon t.w.v. € 7,50. Bij elke 5e Fastbox order sturen we je gedurende de actieperiode opnieuw een autowasbon.

Fastbox is een glasheldere service die jou tijd bespaart als er iets ontbreekt op je klus en je met spoed producten of onderdelen nodig hebt. We bieden met Fastbox waterdichte garanties zoals de bliksemsnelle levering binnen één uur, de besparing die het je oplevert, en het gemak van door kunnen werken.

Fastbox biedt een waslijst aan voordelen. Defecte of missende onderdelen kun je direct bestellen in de Solar Mobile App of de webshop. Selecteer de plaats van aflevering en wij leveren vanaf € 14,95 je Fastbox order in minder dan een uur (zone 1).

Hoe wissel ik de autowasbon in?

De nationale autowasbon is inwisselbaar voor een wasbeurt bij de betere autowas-gelegenheden door heel Nederland. Op www.autowasbon.nl/inwisselen kun je een postcode of adres ingeven en krijg je direct een overzicht van de dichtstbijzijnde wasstraat.