Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

"Met goede logistiek kan je geld verdienen"

Wij maken gebruik van Solar Bouwplaatslogistiek voor een groot renovatieproject in Enschede. Het betreft daar 286 woningen.                

Voor ons een mooie klus, we doen daar alle elektrotechnische en loodgieterswerkzaamheden. En met klussen van deze omvang kan je met goede logistiek geld verdienen. Dat hebben wij door en Solar gelukkig ook. We hebben op die klus minder faalkosten, minder terugloopkosten, de monteurs grijpen minder mis en de monteurs zijn meer autonoom – de projectleider heeft bijna geen omkijken naar de logistiek.

Solar levert elke maandag het materiaal voor tien woningen. Dat materiaal zit dan, duidelijk gelabeld, per woning in een box. Solar maakt voor ons ook nog de splitsing in materiaal voor de ruwbouw en materiaal voor de afbouw. En dat dan weer gesplitst naar E en W. Omdat we het vooraf goed hebben doorgesproken, werkt dat prima. We zochten een partij die een dergelijke klus aan kan, de logistiek op orde heeft en een breed pakket elektrotechnische en loodgietersmaterialen biedt – in Solar hebben we die partij gevonden.

Velo van der Bij, Enschede