Fastbox in het weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Heat

Voor experts in Green Heat

Heb je behoefte aan advies bij verduurzamingsvragen van klanten? Zoek je naar gemak bij het vinden van de juiste oplossingen? Heb je extra handen nodig?

SolarHeat_Logo_Blue_RGB.png

Solar helpt

Met Solar Heat brengen we exclusieve producten, jarenlange expertise en praktische handen samen in één dienstverlening voor jouw bedrijf. Zodat jij klanten kunt ondersteunen bij het verduurzamen van hun huis of kantoor.

• Concreet advies op projecten
• Praktische hulp bij de uitvoering
• Goede marges
• Tevreden klanten
• Succesvol blijven ondernemen

 

Snelle warmteverliesberekening

Snel berekenen hoe groot de warmtebron moet zijn voor jouw project?

Vul eenvoudig de algemene gegevens in van jouw project en je krijgt van ons direct een rapport met snelberekening over de grootte van de warmtebron.

Bereken snel

Onze specialisten

Welke combinatie van energiebronnen kun je het beste inzetten op jouw project en hoe zorg je voor een goed doordacht en berekend advies aan jouw klant?

Wij helpen je. Onze Solar Heat specialisten willen graag contact met je opnemen. Zij denken graag mee en kunnen je verder helpen als jij dat wilt. All-electric, een hybride systeem, helemaal tot nul op de meter: onze specialisten zetten de voor- en nadelen voor je op een rij en maken een gedegen offerte, zodat jij precies weet waarom en wat voor jouw klant de beste oplossing is.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Krijg jij ook steeds vaker vragen van klanten over nieuwe mogelijkheden om energie op te wekken in hun huis? Willen ze verduurzamen, stellen ze vragen over warmtepompen of willen ze liever ‘gewoon’ een nieuwe cv-ketel?

Wij denken graag met je mee. Met ons exclusieve aanbod van A-merk (hybride) warmtepompen, boilers en cv-ketels die de opstap maken naar een hybride oplossing kun jij garant staan voor kwaliteit en ben je verzekerd van tevreden klanten.

Warmtepompen

Lees hier meer over ons exclusieve aanbod lucht/waterwarmtepompen van A-merk fabrikant Viessmann en onze Solar Hybride pomp die verduurzamen voor woningeigenaren laagdrempeliger maakt dan ooit.

Lees meer

CV-ketels/boilers

Onze speciale selectie HR cv-ketels zijn zuinig en bieden de mogelijkheid om in de toekomst een koppeling te maken met een hybride warmtepomp. We adviseren je graag en rekenen en denken mee! Bekijk hier de voordelen.

Lees meer

De juiste, duurzame en comfortabele keuze maken bij nieuwbouw en renovatie?

(Elektrische) radiatoren aan de muur of vloerverwarming en -koeling? Wij helpen je bepalen welke oplossingen het beste passen bij de wensen van jouw klant.

Radiatoren

De radiatoren van Thermrad, Prorad en Veraline zitten technisch zeer goed in elkaar, zijn mooi en bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bekijk hier ons aanbod.

Lees meer

Vloerverwarming

Met onze exclusieve aanbod van producten kan het. En om het gemakt te vergoten helpen wij met onze verleg-service in samenwerking met Easywarm.

Lees meer

Wist je al dat je ook de montage van warmtepompen en vloerverwarming bij ons kunt onderbrengen?

Zo hou jij ruimte over om nieuwe opdrachten aan te nemen, kun je je personeel op al je andere klussen inzetten en kun je flexibeler plannen.

Vloerverwarmingsservice

Krijg je veel nieuwe opdrachten en kom je handen tekort? Wij helpen je graag. We leveren dan niet alleen de vloerverwarming, we regelen via ons netwerk van vakspecialisten ook het leggen en inregelen ervan.

Lees meer

Rauvitherm

Snel en efficiënt je werk doen? Met ons exclusieve aanbod van Rauvitherm bieden wij complete systemen. Alles wat je nodig hebt om woningen snel en goed te verduurzamen.

Bekijk ons aanbod

Solar Opleidingen

De markt ontwikkelt zich continu door. Hoe hou je bij wat de nieuwste innovaties zijn? Hoe zorg je dat jouw personeel goed bijblijft? Vergroot je concurrentiekracht met de nieuwste inzichten via onze opleidingen.

Bekijk ons aanbod