Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of opslaan

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

SOLAR LIGHT | ENERGIELABEL C

Verduurzamen en besparen

Vanaf 1 januari 2023 is een energielabel C verplicht voor kantoorpanden groter dan 100m2. Voldoet een pand niet aan de eis van maximaal 225kWh per m2 per jaar, dan mag het vanaf deze datum niet meer als kantoor worden gebruikt.

Een energiescan geeft je inzicht in welke energiezuinige maatregelen je kunt realiseren om minimaal energielabel C te behalen. Laat energiescan & lichtplan opmaken door Solar.

Stappenplan naar energielabel C

Maak je werk lichter met Solar Light

De juiste verlichting in een (werk)ruimte is belangrijk. Licht brengt sfeer en geeft karakter. Solar Light biedt je een uitgekiend productassortiment, merkonafhankelijk advies en lichtberekeningen op maat. Voor grote, industriële of kleinere projecten en voor binnen-, buiten- en noodverlichting.

In onze webshop vind je een ruime selectie aan armaturen. Van functioneel tot esthetisch en altijd voor een scherpe prijs. En wil je hulp of advies bij je project? Onze lichtspecialisten helpen je graag met een passend lichtadvies voor jouw klanten.

Energie besparen met verlichting

Energielabel C voor kantoren

Voor een kantoor- en bedrijfsgebouw groter dan 100m2 is minimaal energielabel C verplicht. Deze verplichting gaat in op 1 januari 2023. Maak elk gebouw duurzaam en verhoog het energielabel met led-verlichting, bewegingssensoren en andere smart oplossingen van Solar Light. Wij helpen je graag.
Bekijk stappenplan energielabel C
Campagne Voorjaar 2022

Solar Light Catalogus

Voor de trends en inspiratie met licht neem je een kijkje in onze nieuwste catalogus. Met binnen- en buitenverlichting. Met noodverlichting en licht voor industriële werkomgevingen. Alle armaturen zijn uit voorraad leverbaar en bestel je direct in onze webshop, via desktop of de Solar App.
Bekijk catalogus
Productnieuws

CENTURY P475 design lamp

De CENTURY P475 is een eerbetoon aan het 20e-eeuwse Scandinavische design erfgoed. We introduceren deze unieke hanglamp rondom 100 jaar Solar. Een stijlvol armatuur met een hoge energie-efficiëntie en extreem lage lichtverspilling. Zo brengen wij lichtdesign naar een nieuw tijdperk.
Ontdek en koop direct

Goed licht en energiezuinig verlichten

Verlichtingscategorie

Binnenverlichting

De juiste binnen verlichting is belangrijk voor ons welzijn. Goed licht draagt bij aan je stemming, creëert een bepaalde sfeer en geeft karakter aan een ruimte. Solar Light biedt een brede en veelzijdige selectie wand-, plafond-, tafel- en vloerarmaturen en ook pendel- en railsystemen.
Bekijk armaturen voor binnen
Verlichtingcategorie

Buitenverlichting

Een goede buitenverlichting zorgt voor een fijne ambiance en draagt bij aan de veiligheid in de schemering of het donker. In ons assortiment vind je een brede collectie buiten-verlichting voor wegen, parken, parkeerplaatsen, straatverlichting en decoratieve verlichting. Functioneel, robuust en weerbestendig.
Bekijk armaturen voor buiten
Verlichtingscategorie

Industrie

Adequate verlichting is belangrijk voor efficiëntie en productiviteit. Met de nieuwste led-technologie zijn ook energie-efficiëntie, eenvoudige bediening en een lange levensduur verzekerd. Ons assortiment bestaat uit pendels, plafondverlichting en railsystemen voor utiliteitsbouw als productiefabrieken en magazijnen.
Bekijk armaturen voor industrie
Verlichtingscategorie

Schijnwerpers

Schijnwerpers zijn lampen die veel licht geven. Met een schijnwerper zet je bepaalde objecten in de spotlight en je gebruikt ze ook om een woning, kantoor of bedrijfsruimte te beveiligen. Met bewegingssensoren, werkend op netstroom, een batterij of op zonne-energie. Met Solar Light maak jij de beste keuze.
Bekijk alle schijnwerpers

Lichtberekening maken

Maak snel en simpel een op maat gemaakt lichtplan voor jouw project met FastCalc. Je berekent eenvoudig hoeveel armaturen er nodig zijn conform de meest actuele normen en wetgeving. Log in op onze webshop, kies je armatuur en probeer het uit.

Maak berekening

Makkelijker kiezen

Kies de juiste verlichting voor elk project. We maken de keuze makkelijk voor je. Ons productassortiment van Solar Light is opgebouwd uit drie niveaus: Standard, Professional en Premium. Van basisverlichting tot topdesign. Met een scherpe prijsstelling en altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk productniveaus

Creëer je eigen catalogus

Wil je jouw klant producten voorstellen voor een specifiek project? Met de catalogusfunctie maak je eenvoudig een overzicht in PDF met de gekozen lichtarmaturen. Voorzien van jouw eigen bedrijfslogo geeft dit een professionele uitstraling. Log in op onze webshop, kies voor de optie Catalogus en Labels in de blauwe balk en probeer het uit.

Maak catalogus

Contact

Wij leveren niet alleen de beste verlichtingsproducten en oplossingen tegen aantrekkelijke prijzen, maar ondersteunen je ook met lichtadvies. Onze lichtspecialisten helpen je graag met een passend lichtadvies voor jouw klanten.
Neem contact op

Goede garantie op producten

Solar staat voor kwaliteit. Op armaturen en producten uit het assortiment van Solar Light geldt 5 jaar garantie op fabricage- en materiaalfouten.
Lees meer over garantie