Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of opslaan

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

CENTURY P475

Een eerbetoon aan het 20e-eeuwse Scandinavische design erfgoed. Deze hanglamp brengt lichtdesign naar een nieuw tijdperk.

 

 

Koop hier
Solar werd 100 jaar geleden opgericht en was oorspronkelijk actief in elektriciteitsmeters en de groothandel in elektrische artikelen en behaalde spoedig een van zijn grootste successen: de SOLAR-lamp.
 
Nu, een eeuw later, is SOLAR in vijf landen aanwezig als een belangrijk sourcing- en servicebedrijf op verschillende gebieden. Een vertrouwde best-practice geïntegreerde supply chain-partner in alle soorten installatieprojecten. 
 
Solar viert zijn eerste honderd jaar en lanceert de nieuwe CENTURY P475 hanglamp.
 
De beste technologie in combinatie met het design maakt het een unieke hanglamp met een bijna volmaakt comfortabele licht. Bovendien draagt de lamp door zijn hoge energie-efficiëntie en de extreem lage lichtverspilling bij aan een duurzame wereld. Het licht danst als het ware door de prachtige transparante body en de bijzondere vorm.
Waar vroeger het teveel aan licht van de ouderwetse gloeilamp met lampenkappen afgeschermd werd, met als gevolg lichtverlies, is dit nu voorbij! De CENTURY P475 is speciaal ontworpen met een dimmer om naast licht ook een elegante sfeervolle gloed  aan de kamer te kunnen geven.
 
Fascinatie voor licht was essentieel voor dit ontwerp. Deze lamp is tot stand gekomen in nauwe samenwerking van Solar met Linea Light, een toonaangevende fabrikant uit Italië, en Alexiou & Tryde Design. Vanaf het begin hebben alle betrokkenen enthousiast gewerkt aan de realisatie ervan om ten slotte met deze hangarmatuur een stukje geschiedenis te maken.
 
Alexiou & Tryde Design werkt sinds 2005 met licht. Met zijn enthousiasme voor nieuwe technologie en vakmanschap heeft het bedrijf op onderzoekende wijze lichttechniek ontwikkeld en creatieve manieren om deze in producten toe te passen. Het resultaat is een prachtige combinatie van vormgeving en functionaliteit om gebruikers hoogwaardig licht te bieden.
/globalassets/shared/concepts/solar-light/solarlight_centuryp475_video_web.gif
For us, it was important to ensure a comfortable light that does not dazzle, but works for all purposes. The lamp and the light source are designed together to optimize the light and reduce energy consumption. You can achieve the same light and color reproduction with LED as an incandescent bulb, if you use it correctly. That's the idea behind the CENTURY P475. DESIGNER JACOB WILLER TRYDE"Solar has previously designed and produced its own luminaires, and with the Century P475 we are resuming the craft. We are launching a quality pendant luminaire that is aimed at private homes, workplaces and institutions that want a beautiful, stylish and functional lighting. It is very discreet when turned off, but comes on with a surprisingly good light when turned on. The Century P475 is classic, stylish and modern at the same time. "

Stig Gejl, Product Market Manager
Solar Light

/globalassets/shared/concepts/solar-light/century_tech_data_.jpg

Technische data

Pendelarmaturen met dubbele emissie voor binnen. De warm witte LED lichtbron met een algemene lichtverdeling bestaat uit 36 ​​LED lampen met een CCT van 2700 K en een CRI 90.

De behuizing van het apparaat is gemaakt van aluminium en heeft een nikkelafwerking; de diffuser is gemaakt van pmma; het montageframe is gemaakt van ijzer, met een nikkelafwerking, behandeld door galvanisatie. De mate van penetratiebescherming is IP20; het totale gewicht is 1.800g.

Het totaal opgenomen vermogen is 20 W. De voedingskabel wordt meegeleverd en heeft een lengte van 3 m.
De unit heeft beschermingsklasse I en kan in het plafond worden gemonteerd.

Voldoet aan de norm EN 60598-1 en zijn specifieke bepalingen.

Neem contact op

We lanceren een kwaliteitslamp gericht op particuliere woningen, werkplekken en instellingen.

Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op via e-mail info@solarlight.nl of telefonisch: 088 765 2768