Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

The essence of ceramics

CATALANO

Catalano ontwerpt en fabriceert de beste kwaliteit keramiek voor de badkamer.  Ontdek het italiaans design en kies uit verschillende stijlen waskommen en toiletten. De unieke glazuurbehandeling zorgt voor een antibacteriële werking. Schoonmaken is daardoor eenvoudig en grondig.

Koop direct

Exclusief verkrijgbaar bij Solar

Een goed product vereist een goede distributie. Sinds 2005 heeft Catalano een contractueel vastgelegde exclusiviteit afgesproken met Solar voor distributie in Nederland.

Catalano werkt alleen met organisaties die de lokale markt kennen, die kunnen adviseren en service kunnen verlenen. Solar werkt samen met installateurs en winkels die de producten van Catalano goed kennen. Op deze manier kunnen we echt van waarde zijn voor onze klanten. 

Wil je meer informatie over Catalano? Of heb je interesse om op Catalano op te nemen in je winkel, showroom of webshop? Wij helpen graag. 

 

Ja, ik heb interesse in Catalano

 

 

 

 

 

newZero

Perfecte hoeken, strakke oppervlakten en ultradunne randen. De collectie bestaat uit waskommen, wastafels en fonteinen geschikt voor opbouw, inbouw en half-inbouw. Er is ook een breed aanbod closets en bidets met de innovatieve NewFlush technologie, zowel voor aan de wand als op de vloer staand.

Koop direct

Sfera

Deze serie met ronde lijnen bestaat uit diverse wastafels, handdoekrails, wand- en vloerclosets en bidetten. De wastafels passen goed bij Inova badkamermeubels.

Koop direct

Green

Deze serie is gebaseerd op principes uit de natuur en kenmerkt zich door doorlopende bochten en dunne randen. De collectie wastafels is te combineren met Inova producten.

Koop direct

Gold & Silver

Wanneer de badkamer mag opvallen en tegelijk stijlvol moet blijven heeft Catalano de oplossing; een serie keramiek met gouden en zilveren afwerking. De Gold & Silver lijn van Catalano is voorzien van de perfecte onbreekbare coating voor de gouden en zilveren afwerking. Producten uit deze serie zijn niet krasbaar, uniek en zeer competitief op de markt door de ongeëvenaarde uitstraling. De coating wordt toegepast op waskommen, wandhangende closets en bidets in combinatie met Cataglaze+ Titanium afwerking op zwarte en witte kleuren. Deze serie wordt wereldwijd door architecten en intereurontwerpers gebruikt door de groeiende vraag naar producten van een uitzonderlijke esthetiek. 

Koop direct

Cataglaze +

Cataglaze+ Titanium is beter bestand tegen kalk en daardoor eenvoudig schoon te maken. Bij natuurlijk of kunstmatig licht treedt een sterke antimicrobe reactie op waardoor virussen en bacteriën vernietigd worden. De antibacteriële werking is ISO 22196 gecertificeerd en is 99,99% effectief.

NewFlush

Het krachtige vortex spoelsysteem van NewFlush garandeert een stillere spoelbeurt, minder waterverbruik en een effectieve schoonspoeling. Door het ontbreken van de spoelrand is de schoonmaak makkelijker en grondiger, waardoor significant minder schoonmaakmiddel nodig is.

Antibacterieel

Alle Catalano zittingen zijn antibacterieel. Ze worden geproduceerd met FDA en EPA geregistreerde hars. Dit heeft de de eigenschap om bacteriën en ziektekiemen te vernietigen door de toevoeging van zilver ionen. De antibacteriële werking is ISO gecertificeerd en 99,99% effectief.

Made in Italy

De expressie van Italiaans talent
De enige productielocatie van Catalano is gevestigd op een buitengewoon terrein, net buiten Rome. Het omvat een R&D afdeling, het management, prototype laboratorium en de verschillende productie afdelingen. Deze unieke organisatie opzet waarborgt een effectieve synergie en samenwerking tussen de teams binnen het bedrijf. Voor Catalano betekent “Made in Italy”, excellentie, betrouwbaarheid, creativiteit en innovatie. Dit zijn sleutelwoorden in onze missie en identiteit. Het zijn de waarden die het fundament zijn onder het wereldwijde succes van Catalano.

Lees meer
Reasons why

Made in Italy

Alle Catalano producten zijn 100% Made In Italy, omdat ze zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in de productielocatie nabij Rome. De tekst “Made In Italy” wordt in het keramiek geperst om de Italiaanse origine te garanderen.

Reasons why

Know how

De beste kwaliteit keramiek, bereikt door de meest geavanceerde technologische productieprocessen en de exceptionele vaardigheden van Catalano’s techneuten.

Reasons why

Industry 4.0

Een buitengewone aanpassing in de productie, genaamd Smart Manufacturing, om verder te kunnen digitaliseren, sensoriseren en optimaliseren in het productieproces.

Reasons why

Sustainability

Duurzaamheid is de hoeksteen voor alle ontwerpkeuzes en processen in het bedrijf. Dit wordt bevestigd door de belangrijkste certificaten te behalen, inclusief OSHA.

Reasons Why

Cataglaze+ Titanium

De glazuurlaag is nu ook zelfreinigend, het vernietigd bacteriën en ziektekiemen bij de bron. Door natuurlijk of kunstmatig licht wordt het zelfreinigende effect geactiveerd.

Reasons why

Colori

Het gekleurde glazuur is mat en onbreekbaar. Het is getest op resistentie tegen zuren en alkaliën. Het wordt binnenshuis ontwikkeld en is daarom uniek.

Reasons why

Gold & Silver

De prachtige metalen afwerking in puur zilver en 18k goud zijn krasbestendig en verbleekt niet na verloop van tijd.

Reasons why

NewFlush

Het vortex spoelsysteem voor randloze closets, produceert minimaal geluid, bevordert de hygiëne en zorgt voor gemakkelijkere schoonmaak. Catalano heeft patent op het NewFlush systeem.