Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Newform

Het Italiaanse kranenmerk Newform staat voor superieure kwaliteit gecombineerd met Italiaans design. Een uitgebreide collectie van moderne series met elegante lijnen en oneindig veel kleurencombinaties. Newform biedt een assortiment met een uitgebreide keuze aan chique en trendy kleuren in hoogwaardige finishes zoals exclusive metal, galvanic finish en PVD.

Blink

Blink

Tijdloze elegantie uitgedrukt in een veelzijdige en moderne serie: BLINK. Blink combineert schoonheid, kwaliteit en klasse. Een perfecte balans in proporties en de kenmerkende kruisgrepen geven de Blink collectie een strakke vormgeving.

Naar de webshop
Nio

Functioneel en gestroomlijnd

De NIO collectie combineert technische en esthetische kenmerken. Gebruiksvriendelijkheid is het uitgangspunt met als resultaat een onmiskenbaar elegante, futurische en functionele vormgeving.

Naar de webshop
XT

Universele stijl en weergaloze schoonheid

Een internationaal ontwerp gecombineerd met esthetische perfectie: XT heeft een universele uitstaling die aansluit bij de nieuwste design trends. Een veelzijdige serie met kenmerkende minimalistische vormen en een variatie van 6 PVD kleuren.

Naar de webshop
Linfa II

Dynamisch en in balans

Dynamisch, natuurlijk en in balans: LINFA II is een serie met een verfijnd en minimalistisch ontwerp. Een trendsetter in de kleuren zwart en wit, maar ook beschikbaar in verfijnde exclusive metal kleuren.

Naar de webshop