Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Gereedschapsactie Zomer 2022

Goed gereedschap is het halve werk

Voor elke bouw- en installatieklus heb je als professional kwalitatief en goed gereedschap nodig. En daarvoor ben je bij Solar aan het juiste adres! Van specifieke tools tot gereedschap voor dagelijks gebruik. Solar Tools heeft een ruim assortiment met A-merken en onze eigen Solar-concepten als passend en betaalbaar alternatief.

Direct gereedschap nodig? Bestel je tools via de Solar Fastbox. Jij werkt lekker door en wij bezorgen jouw bestelling in één uur op locatie. Zo bespaar je tijd én geld.

Bekijk de actiekrant
Actie zomer 2022

Elektrisch gereedschap en accessoires

Dit pakket veelzijdige en multifunctionele gereedschap is de perfecte keus voor al je klussen.

Bekijk de artikelen
Actie zomer 2022

Persoonlijke bescherming

Blijf gezond en veilig werken zodat je optimaal inzetbaar bent om je dagelijkse werkzaamheden goed en veilig af te ronden en je morgen weer een topprestatie neer kunt zetten.

Bekijk de artikelen
Actie zomer 2022

Opbergen

Alles onder controle, georganiseerd en altijd snel bij de hand. Dat kan met de opbergsystemen en koffers van Solar.

Bekijk de artikelen
Actie zomer 2022

Handgereedschap

Uitgebreid pakket A- en eigen merk producten. Nieuw in ons assortiment zijn de Solar Plus materialen: de meest gebruikte gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit en gunstig geprijsd!

Bekijk de artikelen
Actie zomer 2022

Meetgereedschap

Onze meetinstrumenten bieden een optimale oplossing voor nauwkeurige metingen. Ze zijn veelzijdig, eenvoudig in gebruik en precies in de uitvoering.

Bekijk de artikelen
Actie zomer 2022

Montagemateriaal

Montagemateriaal zoals een plug, schroef of bundelband nodig? Wij hebben een breed assortiment op voorraad voor jouw klus.

Bekijk de artikelen

Solar Plus handgereedschap

Met ons geselecteerde Solar Plus-assortiment beschik je over de meest gebruikte installatiematerialen voor dagelijks gebruik. Denk aan kabels, verlichting, knelfittingen, bevestigingsmateriaal en meer. En ook aan schroevendraaiers, sleutels, tangen en hamers. Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten voor klussen op het gebied van elektra, sanitair, verwarming en klimaatbeheersing. Neem direct eens een kijkje in onze webshop!

Koop Solar Plus