Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Gereedschap voor iedere klus

Gereedschap van Solar

Goed gereedschap is het halve werk. Begin 2022 dus goed en vervang oud gereedschap door nieuw kwalitatief gereedschap van Solar Tools. 

Gereedschap van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Bekijk de actiefolder

Gereedschap van hoge kwaliteit

Bij Solar ben je aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardig gereedschap tegen een scherpe prijs. Alle gereedschappen zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en dragen bij aan efficiënter werken bij elke klus. In onze webshop vind je een grote selectie aan elektrisch- en handgereedschap en/of persoonlijke beschermingsmaterialen. En nu profiteer je direct van extra scherpe prijzen tijdens onze winteractie (geldig t/m 31 maart 2022).

Koop actieproducten in webshop

Klaar de klus met Solar Plus

Naast de bekende merken hebben wij ook (hand)gereedschap van Solar Plus in ons assortiment. Kwalitatief vergelijkbaar met A-merken of zelfs beter. Goedkoper. En direct uit voorraad leverbaar en uiteraard te koop via onze service centers. Zo klaar jij elke klus én let je op de kleintjes.

Bestel direct in webshop
Actie Winter 2022

Elektrisch gereedschap en accessoires

Dit pakket veelzijdige en multifunctionele gereedschap is de perfecte keus voor al je klussen.

Koop nu
Actie Winter 2022

Persoonlijke bescherming

Blijf gezond en veilig werken zodat je optimaal inzetbaar bent om je dagelijkse werkzaamheden goed en veilig af te ronden en je morgen weer een topprestatie neer kunt zetten.

Koop direct
Actie Winter 2022

Opbergen

Alles onder controle, georganiseerd en altijd snel bij de hand. Dat kan met de opbergsystemen en koffers van Solar.

Koop hier
Actie Winter 2022

Handgereedschap

Uitgebreid pakket A- en eigen merk producten. Nieuw in ons assortiment zijn de Solar Plus materialen: de meest gebruikte gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit en gunstig geprijsd!

Nu kopen
Actie Winter 2022

Meetgereedschap

Onze meetinstrumenten bieden een optimale oplossing voor nauwkeurige metingen. Ze zijn veelzijdig, eenvoudig in gebruik en precies in de uitvoering.

Direct kopen

Solar Plus handgereedschap

Met ons geselecteerde Solar Plus-assortiment beschik je over de meest gebruikte installatiematerialen voor dagelijks gebruik. Denk aan kabels, verlichting, knelfittingen, bevestigingsmateriaal en meer. En ook aan schroevendraaiers, sleutels, tangen en hamers. Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten voor klussen op het gebied van elektra, sanitair, verwarming en klimaatbeheersing. Neem direct eens een kijkje in onze webshop!

Koop Solar Plus