Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Energiehuishouding

Meer weten over onze Power Quality service

Bekijk hier de folder

Op weg naar een bedrijfsruimte om optimaal te ondernemen

Energie vormt binnen industrie een steeds complexer en politiek gedreven thema. Een duurzame energiehuishouding omvat niet alleen het besparen op kWh maar ook het gebruik van alternatieve bronnen zoals zon -en windenergie. Ook is de kwaliteit van de energievoorziening van groot belang voor de continuïteit van het bedrijfsproces.

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd op het gebied van energiehuishouding en streven samen met onze klant, naar de realisatie van een bedrijfsruimte die hen de mogelijkheid biedt om optimaal te ondernemen.

WIL JE JOUW ENERGIEHUISHOUDING VERBETEREN? BEL (088) 765 2700

Energiebesparen Solar Insight

Het besparen van energie vermindert de CO2 uitstoot en de verspilling van kostbare grondstoffen. Dit komt niet alleen ten goede aan het milieu, ook je bedrijf profiteert hiervan. Op het gebied van energiebesparing biedt Solar verschillende oplossingen waarmee op een eenvoudige manier bespaard kan worden op het kWh-verbruik. Vaak komen deze investeringen in aanmerking voor een subsidie.

Lees meer over Panoramic Power
Energiekwaliteit Power Quality

Power Quality heeft betrekking op de kwaliteit van elektrische energie. De kwaliteit van jouw energievoorziening kan om verschillende redenen niet optimaal zijn. Dit heeft nadelige gevolgen voor aangesloten apparatuur en de betrouwbaarheid van de installatie. Wij voeren metingen uit naar de Power Quality, brengen deze in kaart en bieden oplossingen aan die voor verbetering kunnen zorgen.

Lees meer over Power Quality
Alternatieve energiebronnen

Het gebruik van alternatieve energiebronnen, zoals zonne-energie of wind energie, vermindert de CO2 uitstoot en verlaagt de hoeveelheid ingekochte energie. Dit komt niet alleen ten goede aan het milieu, ook je bedrijf profiteert hiervan. Op het gebied van zonne-energie biedt Solar verschillende oplossingen waarmee op een eenvoudige manier energie kan worden opgewekt.

Maak kennis met onze services op het gebied van energiehuishouding