Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Insight

Geef je liever 10.000 uit aan onderhoud dan 100.000 aan nieuwe machines?

Met onze oplossing op basis van Panoramic Power-producten kun je storingen in de apparatuur voorspellen en vooraf onderhoud uitvoeren om downtime te voorkomen.
Met Solar Insight heb je toegang tot een onbeperkte hoeveelheid data via deze handige kleine opklikbare apparaten van Panoramic Power. Met deze oplossing kun je de operationele prestaties verbeteren en storingen voorkomen, door middel van realtime bewaking, automatische rapporten en waarschuwingen via e-mail of sms-berichten.

De installatie is snel en eenvoudig, dus je hoeft de productie niet stil te leggen. Je hoeft zelfs de stroom niet uit te schakelen. Je kunt de opklikbare apparaten bevestigen aan bestaande en nieuwe stroomonderbrekers met een capaciteit tot 1000amp.

Panoramic Power biedt de betaalbare oplossing voor gegevensverzameling en -bewaking, ongeacht de omvang van de installatie

Wil je meer weten over onze Solar Insight service en de Panoramic Power-producten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

DRAADLOZE SENSOREN MET EIGEN VOEDING

Deze onopvallende sensoren worden aan de uitgaande elektrische draad van de stroomonderbreker bevestigd. Ze gebruiken het magnetische veld als voedingsbron voor bewaking van de elektrische stroom en ze versturen draadloos en realtime informatie. Deze sensoren met eigen voeding hebben geen onderhoud nodig.

GEÏNSTALLEERD VOOR LEVERING VAN REALTIME GEGEVENS

In een paar uur kun je honderden sensoren installeren. De sensoren verzenden draadloos gegevens via de brug en leveren elke 10 seconden informatie aan PowerRadar, het analyseplatform in de cloud dat bij de oplossing hoort.

GEGEVENS VERZAMELEN EN ANALYSEREN IN EEN GEBRUIKSVRIENDELIJK DASHBOARD

PowerRadar biedt gebruikers een krachtige interface voor bewaking, meting, rapporteren en inzicht krijgen in het stroomverbruik op het niveau van de locatie of op het niveau van een individueel apparaat. Door inzicht in het stroomverbruik kun je operationele en andere processen en de inzet van onderhoudsmiddelen optimaliseren.

Wat voorheen onzichtbaar was

Het begint met het monitoren en bijhouden van de stroomvoorziening van elk apparaat. Elk apparaat heeft een eigen energieprofiel en de sensoren herkennen de operationele patronen, kunnen inefficiƫnt gebruik onderkennen en kunnen onjuist werkende systemen corrigeren. Ze kunnen ook realtime rapporteren en waarschuwingen versturen over afwijkingen, waardoor storingen worden voorkomen.

Een verbeterde energiehuishouding met de diensten Power Quality en Solar Insight

Snoepfabrikant Matthijs bespaart jaarlijks duizende euro's en neemt zijn verantwoordelijkheid op weg naar een schonere wereld. Met Solars monitoring als basis bleek zelfs de investering in een tweede trafo overbodig.

snoepfabrikant-matthijs

Bekijk hier de gehele klantcase