Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar Projectbureau

Professioneel projectmanagement voorkomt vertraagde leveringen en miscommunicaties

Vertraagde of onvolledige leveringen komen bij grootschalige projecten maar al te vaak voor. Ze zijn hinderlijk, onnodig en kunnen het hele project blokkeren. Ervaar jij dit probleem ook wel eens?

Met professioneel projectmanagement kun je dit voorkomen en beschik je over een partner met de juiste connecties in de sector waarin je bedrijf actief is. We passen ons aan de wensen van je bedrijf aan, van het overnemen van alleen berekeningen tot het volledig overnemen van het bestel- en leveringsproces.

Dat betekent dat we de leveringen per materiaalgroep sorteren of de goederen afleveren op de plek waar je medewerkers ze nodig hebben, zelfs op de derde verdieping van een gebouw dat in aanbouw is.

Zorg voor voorspelbaarheid door professioneel projectmanagement. Wij zorgen ervoor dat je betrokken bent in de mate die noodzakelijk is.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Solar Projectmanagement jou te bieden heeft? Neem contact op met je accountmanager en samen zoeken we een oplossing die aan jouw behoeften voldoet.

Contact