Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar ontzorgt van PVE t/m certificering

Achter de aanleg van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie en noodverlichting gaat een wereld schuil van eisen, normen en vergunningen. Solar Nederland is volledig thuis in die wereld en ontzorgt opdrachtgevers van PVE tot en met certificering. Van Vieren Bouw valt in Amstelveen bij de transformatie van het voormalige kantoor van Logitech tot hotel Immonite naar volle tevredenheid terug op deze nieuwe dienstverlening van Solar Technical Services.

Van Vieren Bouw voert alle werkzaamheden in eigen beheer uit, zoals met eigen elektriciens en loodgieters. Voor het ontwerp en de inbedrijfstelling van de brandmeld- en ontruimingsinstallatie en de noodverlichting maakt het bouwbedrijf echter gebruik van de kennis en kunde van Solar. Directeur Jeroen Vingerhoed: ‘De ontzorging is compleet. Solar heeft het PVE geschreven en op basis daarvan de installatie ontworpen conform onze wensen en de huidige eisen en regelgeving. Ook het installatieschema, het blokschema en functiematrix zijn van de hand van Solar.’ Naast engineering en projectbegeleiding denkt Solar ook oplossingsgericht mee over de toe te passen materialen en controleert het de kwaliteit van het werk. Tenslotte tekent Solar ook voor de begeleiding van de certificering van de installatie en voert het als erkend onderhoudsbedrijf het jaarlijkse onderhoud uit.

 

cityden

cityden

Directeur Jeroen Vingerhoed en Solar accountmanager Special Sales, Rob krijt

Binnen Solar Nederland behartigen wij de belangen in de branches Hotels en Leisure, Gezondheidszorg en onderwijs. Met een team accountmanagers die zicht volledig focussen op jouw branche vind je in Solar een leverancier die niet alleen joouw installaties maar ook jouw business begrijpt! Solar biedt talloze producten, diensten en oplossingen voor jouw hele project.

Meer weten?