Fastbox in het weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Jouw betrouwbare partner in duurzame installatietechniek

Wij zijn een internationale, technische groothandel voor installateurs, industrie, retailers, webshops en facility managers in hotel & leisure, de zorg en het onderwijs. Denk je bij het zien van onze naam; "Solar, dat is een aanbieder van zonnepanelen"? Dan heb je dat goed gedacht. Wij verkopen inderdaad zonnepanelen. Plus nog ruim 330.000 andere technische producten en een groot aantal bijpassende diensten. 

Meld je aan als klant

Meer dan een technische groothandel

Wij zijn Solar; een toonaangevend sourcing en services bedrijf. Dat we meer zijn dan een technisch groothandel alleen, leggen we je uit in deze video. Zo bieden we naast 330.000 producten ook:

 - Opleidingen en trainingen
 - Opslagdiensten
 - Transportoplossingen
 - Technische services zoals calculaties

En nog veel meer.

Word klant
/globalassets/nl/over-solar/over-ons/overons_assortiment3.jpg
/globalassets/nl/over-solar/over-ons/overons_advies3.jpg
/globalassets/nl/over-solar/over-ons/overons_levering3.jpg
/globalassets/nl/over-solar/over-ons/overons_duurzaamheid_def.jpg

Een groen en duurzaam beleid

We komen bij Solar niet pas net kijken als het gaat om duurzaamheid. Al jaren verkopen we producten die eraan bijdragen dat we bedachtzaam met onze planeet omgaan.

Van warmtepomp tot zonnepaneel en laadpaal tot omvormers, wij bieden het allemaal. Daarnaast investeren we in het verminderen van afval, hebben we veel aandacht voor energiebesparing en is ons wagenpark volledig elektrisch.

Lees meer over duurzaamheid

Meld je vrijblijvend aan als klant!

585x350_wordKlant.jpg

Vraag vandaag nog een account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment. Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden zal een Solar medewerker na aanmelding contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en je op weg te helpen.