Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Environment

Wij versterken de groene transitie
 
Elke dag benaderen we klimaat- en energiekwesties met de wens om verandering op de lange termijn te creëren. We proberen onze kansen te benutten door nauw samen te werken met onze klanten en leveranciers om het groeiende duurzame potentieel te benutten. Dat doen we door energie-efficiente oplossingen te bieden, eisen te stellen aan onze leveranciers en onze klanten voor te lichten en op te leiden.
/globalassets/shared/services/fastbox/fastbox-delivery-van-1200x645px.jpg

Groene Fastbox

Fastbox is een groenere transportmogelijkheid dan wanneer de monteur zelf rijdt om de goederen op te halen. Elke keer dat u een Fastbox-bezorging bestelt, kunt u uw CO2-uitstoot met 20% verminderen.
 
We werken samen met onze vervoerders om constant te zorgen voor de meest duurzame oplossing van onze leveringen. Bijvoorbeeld door de inzet van elektische auto's wanneer dat mogelijk is. Fastbox is daarom niet alleen een tijdbesparende bezorgoplossing, maar een eenvoudige maatregel om de CO2-uitstoot te verminderen.
 
Dit is efficiëntie en duurzaamheid op zijn best!
/globalassets/shared/about-solar/csr-and-sustainability/packaging_1200x630.jpg

Milieu en recycling

Vanuit milieuoogpunt is geen verpakking de beste keuze, maar soms kan het noodzakelijk om producten te verpakken. Daarom bieden wij verschillende alternatieven voor de traditionele plastic zak.
 
We hebben deze zak vervangen als initiatief om ons plasticverbruik te verminderen. Vraag naar de blauwe Solar bag, deze is gemaakt van 90% gerecycled plastic en is keer op keer te gebruiken.