Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Social

Wij zorgen met respect
 
'Stronger Together' is meer dan alleen een kreet. Het is een gevoel. Het is onze cultuur. Wij zorgen voor Solar en Solar zorgt voor ons. Samen zorgen we voor het milieu en de samenleving.
/globalassets/shared/about-solar/sustainability/solar-family_1500x940.jpg

Solar Family

Zo zorgen we voor onszelf. Hier zie je dat 'Stronger Together' meer is dan alleen een payoff. Het is een gevoel. Het is onze cultuur.
 
Binnen Solar hebben we een subsidieprogramma genaamd Solar Family, dat is geïnitieerd door de familie van de oprichter van Solar. Nazaten van Jacob L. Jørgensen vormen het bestuur van het ‘Fonds van 20 december’ die achter dit initiatief staan.
 
Het programma biedt financiële steun aan werknemers die in een levenscrisis verkeren. Dit kunnen onvoorziene ongevallen in het leven zijn, zoals overlijden, kritieke ziekte of ongevallen, gevolgd door ernstige gevolgen voor de werknemer of iemand in zijn directe familie. Zij kunnen gebruik maken van ons eigen vangnet.
 
Wij zorgen voor Solar en Solar zorgt voor ons.
/globalassets/eu/company/management-and-bod/2022-images/hugo_dorph_cco.jpg

Diversiteit

Bij Solar vinden wij diversiteit belangrijk. Dit willen we omdat wij weten dat een goede mix ons bedrijf, de prestaties en de samenleving ten goede komt. Het is geen makkelijke opgave en hebben niet altijd de perfecte oplossing. De ambitie is er! 'Stronger Together' is voor ons geen loze belofte. We geloven oprecht dat onze verschillen een kracht zullen zijn. Daarom streven we naar 25% vrouwen in ons topmanagement in 2025. Het doel is om ons in de toekomst nog sterker te maken.

We veranderen niets door er alleen over te praten
Hij maakt deel uit van de Raad van Bestuur van Solar in een door mannen gedomineerde industrie. Thuis zijn sommige mannen sterk ondervertegenwoordigd. Maak kennis met Chief Commercial Officer Hugo Dorph, die gepassioneerd is door digitale bedrijfsontwikkeling en vader van vier meiden. Ook is Hugo Diversiteitsambassadeur binnen Solar.

/globalassets/dk/solar-school/div.-billeder/modul1_low.jpg

Solar Opleidingen zet kennis om in vooruitgang

Wij weten precies wat er leeft in de installatiesector en industrie. Zo zijn wij in staat opleidingen te maken die naadloos aansluiten op de praktijksituatie van de cursisten. Actueel, state of the art, to the point, toepassingsgericht, zonder poes pas en gericht op veilig, efficiënt en slim werken. Een leven lang.

We hebben als doel dat tegen 2023 zo’n 2.000 deelnemers cursussen over hernieuwbare oplossingen hebben gevolgd. De focus op training is bedoeld om de expertise van onze klanten op het gebied van klimaat- en energieoplossingen te vergroten.

Cursussen hernieuwbare energie behandelen EV-laders, warmtepompen, PV-systemen, ventilatie en kennis over verduurzaming.