Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Social

Wij zorgen met respect
 
'Stronger Together' is meer dan alleen een kreet. Het is een gevoel. Het is onze cultuur. Wij zorgen voor Solar en Solar zorgt voor ons. Samen zorgen we voor het milieu en de samenleving.
/globalassets/shared/about-solar/csr-and-sustainability/solar-family_1500x940.jpg

Solar Family

Zo zorgen we voor onszelf. Hier zie je dat 'Stronger Together' meer is dan alleen een payoff. Het is een gevoel. Het is onze cultuur.
 
Binnen Solar hebben we een subsidieprogramma genaamd Solar Family, dat is geïnitieerd door de familie van de oprichter van Solar. Nazaten van Jacob L. Jørgensen vormen het bestuur van het ‘Fonds van 20 december’ die achter het initiatief staat.
 
Het programma biedt financiële steun aan werknemers die in een levenscrisis verkeren. Dit kunnen onvoorziene ongevallen in het leven zijn, zoals overlijden, kritieke ziekte of ongevallen, gevolgd door ernstige gevolgen voor de werknemer of iemand in zijn directe familie. Zij kunnen gebruik maken van ons eigen vangnet.
 
Wij zorgen voor Solar en Solar zorgt voor ons.
/globalassets/eu/company/management-and-bod/2022-images/hugo_dorph_cco.jpg

Diversiteit

We willen de diversiteit binnen Solar vergroten. Dit willen we omdat we weten dat een goede mix ons bedrijf, onze prestaties en de samenleving ten goede zal komen. Het is echter geen makkelijk opgave en we hebben nog steeds niet de perfecte oplossing. Maar we hebben wel de ambitie. We zouden graag zien dat je deel uitmaakt van onze reis, die vandaag begint. 'Stronger Together' is voor ons geen loze belofte. We geloven oprecht dat onze verschillen een kracht zullen zijn. Daarom streven we naar 25% vrouwen in ons topmanagement in 2025. Het doel is om ons in de toekomst nog sterker te maken.
 
We veranderen niets door er alleen maar over te praten
Hij maakt deel uit van de Raad van Bestuur van Solar in een door mannen gedomineerde industrie. Maar thuis zijn sommige van onze mannen sterk ondervertegenwoordigd. Maak kennis met Chief Commercial Officer Hugo Dorph, die gepassioneerd is door digitale bedrijfsontwikkeling en vader is van vier meisjes. Ook is hij Diversiteitsambassadeur binnen Solar.
/globalassets/dk/solar-school/div.-billeder/modul1_low.jpg

Solar Opleidingen zet kennis om in vooruitgang

We zien het als een deel van onze verantwoordelijkheid om de vaardigheden en competenties van onze klanten te blijven ontwikkelen door de kennis die we hebben te delen via onze toegewijde medewerkers en onze Solar Schools. Kennis zal de groene transitie aandrijven.
 
We hebben als doel dat tegen 2023 2.000 deelnemers cursussen over hernieuwbare oplossingen hebben gevolgd. De focus op training is bedoeld om de expertise van onze klanten op het gebied van klimaat- en energieoplossingen te vergroten.
 
Cursussen hernieuwbare energie behandelen EV-laders, warmtepompen, PV systemen, ventilatie en kennis over verduurzaming.