Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Word klant

Als one-stop-shop bieden we je een breed productassortiment in elektro- en ventilatietechniek, verwarming en sanitair en leveren de juiste producten op tijd, precies waar, wanneer en hoe je ze nodig hebt. 

Word klant

Ons aanbod gaat verder dan het leveren van producten alleen. Onze experts bieden je technische oplossingen en denken met je mee door je services op maat te bieden die je ondersteunen bij jouw inspanningen om dagelijkse processen te optimaliseren, vaardigheden te ontwikkelen, kosten te besparen en meer winst te maken.

Met kennis over de nieuwste technieken zetten wij kansen voor je om in duurzame resultaten!

Registreer hier om klant te worden

Ervaar onze webshop

Bekijk onze webshop

 

Solar biedt een breed assortiment van 330.000 technische producten op het gebied van:

  • Elektrotechniek
  • Ventilatietechniek
  • Verwarming
  • Sanitair
Bekijk ons assortiment

We pakken je logistieke behoeften aan

Onze logistieke services voldoen 24 uur per dag, 7 dagen per week aan jouw logistieke behoeften. Ieder project kent zijn eigen logistieke uitdagingen. Wij helpen je om ze op te lossen met betrouwbare en nauwkeurige logistieke services die tijd besparen en voor optimaal rendement zorgen.

Logistieke services

Overal en eenvoudig bestellen

Handig bestellen door middel van eenvoudig te gebruiken digitale hulpmiddelen geven je optimale efficiëntie en een gestroomlijnde onderneming.

Bestelmogelijkheden

Technische ondersteuning van onze experts

Met de kennis van producten, systemen en regelgeving bieden onze experts directe ondersteuning zodat je je technische problemen snel kunt oplossen.

Solar support

Ontwikkel jezelf en jouw organisatie

Trainingen, cursussen en opleidingen zijn services die Solar aanbiedt via Solar School. Solar School biedt je de mogelijkheid om jouw kennis te vergroten en bij te blijven in jouw vakgebied.

Solar School