Fastbox in het weekend

De Solar Fasbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Garantie

Vind eenvoudig en snel het antwoord op jouw vraag! Kom je er niet uit? Neem dan via telefoon of mail contact op met customer service.

De meest gestelde vragen

Wil je weten wat onze openingstijden zijn of wil je meer lezen over de meest gestelde vragen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie

alle algemene vragen

Garantie aanmelden?

Heb je een artikel klaar staan voor garantie? Via ons aanmeldformulier op onze website kan je een defect artikel gemakkelijk aanmelden voor garantie.

het aanmeldformulier

Terug naar de startpagina

Wil je meer lezen over de meest gestelde vragen over het retour proces of factuur verschillen? Klik dan op onderstaande button om naar de startpagina te gaan.

naar de startpagina

Hoe kan ik mijn artikel aanmelden voor garantie of reparatie?

Een artikel aanmelden voor reparatie of garantie kan via de onderstaande manieren, houd hiervoor het betreffende ordernummer bij de hand:

Online: via jouw account in de webshop Onder het kopje ‘’Customer Service’’
Via mail: cs@solarnederland.nl
Of telefonisch: 088 – 765 27 88

Welke informatie is van belang bij het aanmelden van een garantie of reparatie?

Zorg ervoor dat je het betreffende ordernummer of factuurnummer van Solar bij de hand hebt. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we een duidelijke defect omschrijving nodig.

Mocht het gaan om een servicebezoek, dan is het van belang om de volledige NAW-gegevens te ontvangen van de storingslocatie.

Hoelang heb ik garantie op mijn artikel?

De garantietermijn wordt bepaald door de fabrikant. Voor meer informatie hierover kun je het beste contact opnemen met customer service.

Ik heb met spoed een nieuw artikel nodig, wat nu?

Om vooraf te bepalen hoe jij het beste en het snelst geholpen kan worden aan een nieuw artikel bij een defect, raden we je aan om telefonisch contact op te nemen met customer service. Er zal dan samen gekeken worden naar de mogelijkheden die er zijn.

Kan ik mijn artikel zelf retour sturen of halen jullie deze op?

Na akkoord van de leverancier zullen wij in overleg het artikel bij je komen ophalen op de door jou opgegeven locatie en datum. Artikelen zelf opsturen is niet mogelijk.

Kan ik mijn artikel ook laten repareren door Solar buiten de fabrieksgarantie?

Dit is zeker mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar customer service met zoveel mogelijk informatie over het artikel. Het is belangrijk om erbij te vermelden dat het gaat om een reparatie buiten de fabrieksgarantie.

Is reparatie gratis?

Dit is situatie afhankelijk en word bepaald door de leverancier. De kosten van reparatie zijn altijd afhankelijk van de omstandigheden. Je wordt vooraf op de hoogte gebracht van eventuele kosten. Pas na jouw akkoord zullen wij de reparatie in gang zetten.

Hoelang duurt het voordat ik een reactie kan ontvangen na het aanmelden van mijn defecte artikel?

We streven ernaar om je binnen 5 werkdagen te voorzien van een reactie.

Mijn artikel is opgestuurd ter beoordeling, wanneer kan ik een terugkoppeling verwachten?

Dit wordt bepaald door de leverancier. De leverancier heeft een tijd van maximaal 3 maanden om het artikel financieel af te handelen als het artikel defect is bevonden. Zodra de leverancier het artikel beoordeeld heeft en ons heeft laten weten of garantie akkoord is, zullen wij contact met je opnemen.