Bekijk hier onze beursinformatie en financieel nieuws

Investeren in Solar

Investeren in een scherpe klant focus

Investeren in Solar is vooral investeren in een sterke focus op de klant. Wij geloven in verbetering van de productiviteit, digitalisering en ontwikkeling door samenwerking. Ontwikkeling door samenwerking houdt in dat onze eigen innovatie en ontwikkeling, in combinatie met goede ideeën van andere bedrijven en hun vermogen om snel kansen in de markt aan te pakken, meer kan creëren voor minder.

Lees meer over onze strategie

Nieuws

Het laatste financiële nieuws en persberichten gepubliceerd door Solar.

Bekijk ons nieuws via Solar Group

Mondiale visie, lokale kracht

Als vooraanstaand Europees sourcing- en servicebedrijf richten wij ons op de individuele klant. Wij streven er altijd naar de unieke en authentieke behoeften van onze klanten te begrijpen, zodat we relevante, persoonlijke en waardetoevoegende services kunnen leveren en van onze klanten winnaars kunnen maken.

We hebben de kennis, processen en visie om efficiënt grensoverschrijdend te werken en onze klanten de beste oplossingen, producten en services te bieden.

We werken nauw samen met onze klanten om hun services op maat te bieden die hen steunen bij hun inspanningen om dagelijkse processen te optimaliseren, vaardigheden te ontwikkelen en een meer winstgevend bedrijf te runnen.

Ontdek onze oplossingen

Toonaangevend in e-business

Tegenwoordig komt meer dan 90% van de producten die bij klanten geleverd worden, rechtstreeks uit onze magazijnen en meer dan 50% van Solar's zakelijke activiteiten verloopt al digitaal. We zijn een van de grootste e-businessbedrijven van Noord-Europa.

E-business is dus een zeer belangrijk onderdeel van onze strategie om een naaste sparringpartner voor onze klanten te zijn. Digitalisering is voor ons echter veel meer dan e-business alleen en we zijn ambitieus ten aanzien van de uitbreiding van de digitale interactie met en voor onze klanten.

Ga naar onze Solar Webshop

Openheid en transparantie

Solar volgt de aanbevelingen van de Commissie Corporate Governance in Denemarken met betrekking tot corporate bestuur en hecht waarde aan openheid en transparantie. Onze kwartaalverslagen worden opgesteld conform IFRS.

Bekijk ons beleid en verslagen

Financiële kalender 2018

2 Feb | Shareholders’ deadline for submitting proposals for the agenda for the annual general meeting

9 Feb | Annual Report 2017 is published

16 Mar | Annual general meeting at 11:00 am CET

24 Apr | Quarterly Report Q1 2018 is published - audiocast at 11:00 CET

9 Aug | Quarterly Report Q2 2018 is published - audiocast at 11:00 CET

1 Nov | Quarterly Report Q3 2018 is published - audiocast at 11:00 CET

Ga naar Solar Group voor onze beursinformatie en financieel nieuws