Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door de jaren heen hebben wij als Solar Group onze focus gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met initiatieven op het gebied van elektriciteit voorzieningen, kennis en producten gericht op duurzame renovaties, verantwoorde inkoop en ondersteunde mensenrechteninitiatieven.

Wij willen ervoor zorgen dat al onze MVO-initiatieven zijn gekoppeld aan onze bedrijfsstrategie waarbij de focus ligt op onze kerncompetentie: de strijd tegen klimaatverandering door middel van energie-efficiënte oplossingen.

MVO

Solar A/S partner van SOS Kinderdorpen

Sinds 2015 werkt Solar A/S nauw samen met SOS Kinderdorpen voor duurzame energierenovatie om weeskinderen te helpen. De extreme situatie in sommige delen van Afrika waren voor Solar Group een reden om zich te verbinden aan een SOS-project in Zanzibar. Inmiddels zijn wij in mei 2017 een tweede project gestart in Ethiopië voor de komende 3-jaar. We zijn erg verheugd om onze expertise binnen energie-efficiëntie te kunnen uitdagen en tegelijkertijd een verschil te maken voor kinderen in nood.

sos kinderdorpen

Lees hier al het nieuws over onze SOS Kinderdopren projecten
De samenwerking draagt bij aan een duurzame ontwikkeling in de armste landen van Afrika, doormiddel van onderwijs aan de lokale bevolking en verbetering van de leefomstandigheden

wecycle

Lamp of boor stuk?

Gebruik onze inleverbak
Speel de inlevergame en scoor een kerstpakket!

wecycle

Scoor een kerstpakket