Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

UV-C webinar

Meld je hier aan voor het UV-C online webinar op dinsdag 6 april aanstaande.

Meld je hier aan

Signify webinar UV-C-technologie: De desinfecterende kracht van licht

Als we iets kunnen leren uit de huidige pandemie, is het hoe belangrijk het is om voorzorgsmaatregelen te treffen om mensen veilig en gezond te houden. UV-C-licht is een bewezen doeltreffende manier om lucht, oppervlakken en voorwerpen te desinfecteren en zo omgevingen veiliger en gezonder te maken, nu maar ook na COVID-19. Signify's UV-C producten mogen alleen door gecertificeerde professionals worden geïnstalleerd volgens de strenge wettelijke voorschriften.

In 60 minuten nemen we je mee in verschillende onderwerpen rondom UV-C en kun je hierna besluiten om ook de 2-uur online training te volgen om Signify UV-C partner te worden. Na succesvolle afronding kan jij je klanten adviseren over alle UV-C oplossingen en heb je kennis om veilig te installeren en optimaal te beheren. Hiermee zet jij de eerste stap om de kansen van desinfectie met UV-C licht te benutten!  

UV-C is een kans! Ook voor jou en jouw klant.

Meld je nu gratis aan via het formulier!

 

 

Webinar 6 april

16:00 uur

Desinfecteren met de kracht van UV-C-licht

UV-C-licht is een doeltreffende manier om lucht, oppervlakken en voorwerpen te desinfecteren en in publieke ruimten zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca, winkels, sportcentra en openbaar vervoer. UV-C breekt het DNA en RNA van micro-organismen zoals bacteriën en virussen af, waardoor deze onschadelijk gemaakt worden.

Download hier de Brochure

Philips armaturen voor desinfectie met UV-C mogen uitsluitend worden verkocht door via gekwalificeerde partners en mogen alleen worden geïnstalleerd door deskundige professionals volgens onze strenge veiligheids- en juridische vereisten.

Download hier de Brochure