Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Voor elk project waar licht het verschil maakt

Of je nu gaat renoveren of nieuw gaat bouwen, het CoreLine portfolio biedt voor elke ruimte een oplossing. Ontdek de vele online hulpmiddelen.

Koop direct

Met CoreLine naar energie label C

CoreLine LED armaturen zijn stijlvolle en energiebesparende armaturen, ontworpen voor een-op-een vervanging van jouw huidige LED armatuur.

Kantoren van meer dan 100m2 moeten in het jaar 2023 minimaal energielabel C hebben. Als installateur kan jij toegevoegde waarde bieden voor jouw klant. Wij bieden jou als installateur de kans om goed advies te geven.

Laat een lichtexpert van Solar of Philips je bijpraten of vraag een CoreLine training aan. Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op!

Download de folder en bekijk de gratis handige hulptools

Bereken direct je besparing

CoreLine LED armaturen zijn stijlvolle en energiebesparende armaturen, ontworpen voor een-op-een vervanging van uw huidige LED armatuur. Haal de oude armatuur eruit en plaats de nieuwe CoreLine LED armatuur erin. Zo simpel is het.

- Maak gebruik van de bestaande bedrading
- Past in de huidige plafondconfiguraties
- Tijdwinst door de gemakkelijke montage

Of je nu gaat renoveren of nieuw gaat bouwen, de LED armaturen in het CoreLine portfolio bieden voor elke ruimte een oplossing.

CoreLine armaturen reeks

CoreLine waterproof

Ga naar de runners in de webshop

Innovatief

CoreLine LED armaturen zijn de eerste Interact Ready armaturen die samenwerken met de Interact Pro app en het dashboard. Slimme verlichting voor het MKB.

Eenvoudig installeren

Het eenvoudige ontwerp van de CoreLine-armaturen maakt vervanging van bestaande armaturen mogelijk zonder dure herbekabeling of nieuwe plafondconfiguraties.

Hoge kwaliteit

De geheim van CoreLine's kwaliteitsverlichting zit in de LED-technologie. De lange levensduur stelt u in staat aan elke vraag te voldoen en de beste verlichtingsoplossing te bieden.

Onzeker of Trefzeker?

"Of u nu gaat vervangen of nieuw gaat bouwen - optimale verlichting kan een gebouw tot iets bijzonders maken en het veranderen in een plek waar mensen graag werken of wonen.

Geef uw klanten dat 'wauw'-moment met Philips CoreLine: het complete assortiment LED-verlichting van hoge kwaliteit, de standaard in de markt." Bekijk de complete reeks CoreLine LED-armaturen.

Installatievideo's

CoreLine LED armaturen garanderen een snelle en eenvoudige installatie. Bekijk de installatievideo´s die je stap voor stap begeleiden.

 

Bekijk de video's

Download brochure

Download de CoreLine brochure

Contact

Wil je meer informatie over de CoreLine armaturen reeks? Philips en Solar Nederland praten je graag bij.

Neem contact met mij op