Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Startpagina voor installateurs


Op deze startpagina voor installateurs vind je een overzicht van de informatie en hulpmiddelen die je zoekt.


Jouw kantoor naar Energielabel C? Volg ons webinar!
Samen met Philips organiseren we een webinar over Energielabel C. In dit webinar worden de belangrijkste wetten, regels én subsidiemogelijkheden besproken. Meld je direct aan.

Aanmelden
Energielabel C voor kantoren

De Wet Milieubeheer is erop gericht Nederland stapsgewijs te verduurzamen. Dat geldt ook voor kantoorgebouwen. Er doen zich tijdens dit traject momenten voor waarbij je hulp goed kunt gebruiken. Philips gidst je erdoorheen, en komt met gratis handige hulptools die je helpen jouw klanten te overtuigen.

Infomap aanvragen
Philips© productcatalogus

Download de productcatalogus en vind snel het juiste product. De lijst bevat de meest gangbare producten, oftewel de runners.

Productcatalogus
Nu in de actie

Philips helpt je met je lichtplannen. Met Interact Pro en Coreline ben je klaar voor een energiebesparende toekomst en werk je stapsgewijs naar Energielabel C! Koop direct de actieproducten in de webshop.

Actieproducten

Readymag – Regels en subsidies

Er zijn steeds meer energiewetten en -regelgeving. En dat is hard nodig, willen we klimaatverandering een halt toeroepen. Maar dat maakt het soms wel lastig door de bomen het bos te zien. Daarom heeft Philips© de belangrijkste wetten, regels én subsidiemogelijkheden in een overzichtelijke tijdlijn gezet. Check nu welke besparende maatregelen jij kan nemen met LED-verlichting!

Elk onderwerp bestaat uit beeld en tekst. Doordat we een vast format gebruiken ziet de pagina er aantrekkelijk en overzichtelijk uit. En voor jou als lezer is het bijzonder! Want jij kan door de structuur kris kras doorheen klikken en wij als Philips© adviseren graag over welke maatregelen bijdragen aan het besparen van energie en het meest en snelst geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Ga snel kijken

Energie label C - Vraag een training aan

Kantoren van meer dan 100m2 moeten in het jaar 2023 minimaal energielabel C hebben. Als installateur kan jij toegevoegde waarde bieden voor jouw klant. Wij bieden jou als installateur de kans om goed advies te geven.

Laat een lichtexpert van Solar of Philips je bijpraten of vraag een training aan.

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op!

Kantoorgebouwen stapsgewijs verduurzamen, Philips© gidst je erdoorheen. Bekijk de folder.

Aanvraagformulier
Benieuwd naar alle innovaties?

Philips introduceert met regelmaat nieuwe producten en innovaties. Benieuwd welke? Kijk hier!

Philips productintroducties
Met Interact Pro naar energie label C Slimme verlichting voor het MKB

Met Interact Pro sluit jij als installateur elk lichtpunt aan en kun je met de app alle ruimtes indelen en de verlichting eenvoudig instellen.

Lees meer over Interact Pro
Met CoreLine naar energie label C Voor elke ruimte een oplossing

Een slimme installateur laat nooit een kans om tijd en geld te besparen aan zich voorbijgaan. Met Philips© CoreLine hoeft dit ook nooit te gebeuren. Ontdek de vele online hulpmiddelen.

Lees meer over Coreline
Ledinaire Eenvoud voor een scherpe prijs

Maak eenvoudig de overstap naar LED-verlichting, zonder hoge kosten. Kies voor betaalbare, betrouwbare en energie-efficiënte verlichting van de toonaangevende naam in LED.

Lees meer over Ledinaire

Snel het juiste product vinden = tijd besparen

Een partner die jouw uitdagingen begrijpt bespaart je tijd. Daarom bieden wij naast een compleet portfolio aan LED-oplossingen volledige ondersteuning voor, tijdens of na je aankoop. Op deze startpagina voor installateurs vind je een overzicht van de informatie en hulpmiddelen die je zoekt. Van LEDtube selectietool tot CoreLine lichtplan calculator, hier vind je het allemaal.

Grijp nooit mis!

Download de productcatalogus of bekijk de nieuwste Philips© productintroducties. Direct kopen? Ga naar onze webshop en filter eenvoudig waar jij naar op zoek bent. De producten van Philips© zijn altijd op voorraad dus je grijpt nooit mis!

Koop direct
MASTER LEDlampen Dimbare LEDlampen voor topprestaties

MASTER LED-lampen leveren licht van hoge kwaliteit; constante kleuren, maximale compatibiliteit en dimmen met hoge prestaties.

Dimmer compatibiliteitslijst
MASTER LEDtubes Altijd de juiste LEDtube

Welke buis je ook nodig hebt, je vindt deze altijd in het Philips© MASTER LEDtube portfolio. Van optimaal energierendement tot de hoogste lichtopbrengst, toepasbaar in elke omgeving. Check vooraf de compatibiliteitslijst.

Download VSA compatibiliteitslijst
Portfolio overzicht en standaard lichtplannen

Zoek je een ander product of de meest recente Philips© innovaties? Download dan onze Philips© Catalogue app! Verlicht je binnenkort een standaardruimte? Download een standaard lichtplan.

Download Catalogue App
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de installateurs- nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze innovaties.

inschrijven
Koop nu

Vind een vestiging bij jou in de buurt die je verder kan helpen.

vind een vestiging
Contact

Heb je vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

neem contact met ons op

Lees meer


Installatievideo's

Bekijk hier voorbeeldinstallaties

 


Philips© voor installateurs

Onze belofte aan jou; Het moet, in één keer goed