Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Philips

Jouw kantoor naar Energielabel C? Volg ons live webinar!

Neem jij ook de stap in de groene richting? 

In samenwerking met Philips organiseren we een live webinar over Energielabel C. In dit webinar worden de belangrijkste wetten, regels én subsidiemogelijkheden besproken. Meld je aan en check welke besparende maatregelen jij kunt nemen en help jouw klanten te overtuigen.

Direct aanmelden

Waar gaat het webinar over

De Wet Milieubeheer is erop gericht Nederland stapsgewijs te verduurzamen. Dat geldt ook voor kantoorgebouwen. Er zijn steeds meer energiewetten en -regelgeving. En dat is hard nodig, willen we klimaatverandering een halt toeroepen. Maar dat maakt het soms wel lastig door de bomen het bos te zien. Er doen zich tijdens dit traject momenten voor waarbij je hulp goed kunt gebruiken. ​​​

In samenwerking met Philips organiseren we op maandag 23 november en woensdag 25 november een live webinar over Energielabel C. In dit webinar worden de belangrijkste wetten, regels én subsidiemogelijkheden besproken. Check welke besparende maatregelen jij kunt nemen! 

Meld je direct aan via ons formulier!

Interactieve sessie

Gedurende de sessie kun je vragen stellen via de live chat, die we aan het einde van de sessie zo veel mogelijk zullen doornemen.

23 november

9.00 - 10.00 uur

25 november

15.00 - 16.00 uur

Startpagina voor installateurs Alles over Label C

Op deze startpagina voor installateurs vind je een overzicht van de informatie en hulpmiddelen die je zoekt. Alle hulptools die we je bieden over Energielabel C vind je hier ook terug. Neem even een kijkje!

Naar de startpagina
Philips gidst je erdoorheen Download folder

Stapsgewijs verduurzamen vereist een stapsgewijze aanpak. Dowmload de folder en bekijk eeenvoudig de stappen die jij kunt nemen om jouw klanten te overtuigen hun kantoorgebouwen voor te bereiden op Energielabel C!

Download folder
Regels en subsidies Readymag

Om je te helpen welke ‘wet-, regelgeving en subsidiemogelijkheid’ geldt helpen wij je een handje met de beslisboom. Kies eenvoudig een groep OF een toepassingsgebied dat het meest relevant is. Stap in de groene richting!

Alles op een rijtje, kijk snel